Senzualitate si dorinte ascunse

Ma trezesc la prima ora imi fac un plan bine pus la punct si plec de acasa cu intentia de a cumpara parfumul perfect pentru sotul meu, ca doar se apropie ziua lui.

Inca din prima zi in care l-am cunoscut parfumul lui m-a innebunit, dar cand l-am intrebat numele parfumului folosit a spus sec: nu il stiu. Am inceput prin a cauta ceva apropiat ca miros, apoi am cautat notele de varf si astfel am ajuns la Deeply Yours fragrancesun parfum cu note  de varf precum pepene, bergamot si piper negru; notele de mijloc sunt note ozonice, frunza de violeta si mar; Notele de baza sunt ambra, cashmeran si vanilie, nu are cum sa te lase indiferenta.

EDT-ETUI60ML

Recunosc ca acest parfum trezeste pana si cele mai ascunse emotii, cele mai perverse ganduri, si mereu imi amintesc de primele noastre intalniri, si cum adormeam in bratele lui, sau cum dimineata ii cautam parfumul pe perna.

Desi suntem impreuna de multi ani, si nu am gasit parfumul care mi-a trezit primele fantezii, totusi acest parfum care este lansat in anul 2015, un parfum aromatic condimentat, un parfum care pune sarea si piperului relatiei mele, e condimentul de baza cand vorbim de emotii si senzualitate, desi vorbim despre un parfum Enrique Iglesias, este un parfumul care a reusit dupa multi ani sa ma duca in trecut si sa trezeasca acele dorinte faurite intr-un colt ascuns.

I-am dat parfumul sotului meu si s-a bucurat ca un copil care primeste o bomboana, si recunosc ca inca de la prima pulverizare dorintele s-au reintors.

Acest articol participa la Superblog 2015, proba 20.

4 comentarii la „Senzualitate si dorinte ascunse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *