Si eu te iubesc

Azi am înțeles cat de mult ma iubește soțul meu și cat de mult si-ar fi dorit sa fie lângă mine în aceste momente.

Oficial am făcut cunostinta cu Maya, si deși s-a întâmplat pe neașteptate soțul meu sa gândit la toate. Având un serviciu destul de ciudat care presupune deplasări pe ne pusa masa, asa sa intamplat și acum.

Eram acasă când Maya a decis sa vina, a luat hotărârea astea cu trei zile mai devreme de termen și de aceea soțul meu a acceptat sa plece în delegație, când i-am spus ca Maya a lume în vocea lui am sesizat dezamăgirea dar și entuziasm, se bucura enorm ca a venit pe lume mica lui prințesa și era dezamăgit ca nu era lângă mine.

După ce am închis telefonul la ușa salonului ciocane cineva, ii spun sa intre și nu vad decât un gigant buchet de trandafiri roșii.  A fost cel mai mare buchet văzut în viata mea și nu îmi venea în minte decât imaginea soțului meu, oarecum știam ca de la el este, și asa a fost.

 Buchetul venea împreună cu un superb mesaj, plin de dragoste și de sentimente.

buchet-din-55-de-trandafiri-rosii-6dXcP

In momentul externarii la ușa apartamentului ma așteptam un trandafir în cutie dar de data aceasta erau roz, pentru ca erau destinate fetitei mele.

1-fir-de-trandafir-roz-in-cutie-K99fV

Pentru ca am avut parte de aceasta supriza minunata din partea soțului am ales ca de cum sa apelez cu încredere la florăria online pentru livra flori minunate tuturor persoanelor mele dragi.

Daca pana atunci nu aveam încredere în aceste tipuri de servicii acum totul sa schimbat am văzut ca sunt foarte profesonalisti, oferă servicii de calitate și o fac cu multa placere.

Primul lucru care îmi vine în minte când ma gândesc flori este acela de livrare trandafiri în București, un zâmbet la cutie pentru persoanele dragi mie.

Particip la Superblog 2015

Un comentariu la „Si eu te iubesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *