Te provoc sa traiesti sanatos!

Aceasta a fost prima propoziție spusa de prietena mea când am început sa ma plâng de greutatea mea, de modul meu de viata total anapoda și fără sens.

M-am panicat, am început sa înjur de mama focului și ma bomban ca acceptase provocarea fără sa ma gândesc de înseamnă asta defapt.

Am început cu diete, cu înfometare,  cu cine n supe de varza sau mai știu eu ce și nimic nu dădea rezultat, asa ca am început sa caut pe internet soluții minune, când pe mail găsesc un mesaj de la Nutrivita,  care îmi spunea ca dacă găsesc o modalitate de a promova un stil de viata sănătos ma premiază și ma ajuta sa îmi găsesc echilibrul cautat.

Nutrivita-Logo-w1200-300x104

Am început cu schițe, notițe hărți peste hărți doar sa găsesc „formula” corecta, când am decis sa aleg patru bloggerita, care sa ma ajute sa duc la bun sfârșit aceasta promovare, recunosc ca as putea putut alege mai multe dar am decis ca patru părere oneste fac mai mult decât o mie de pareri false, si am început prin a stabili un program corect de alimentație,  am intrat pe Nutrivita și am ales câteva suplimente nutritive care sa ne ajute sa ajungem cat mai aproape de scopul nostru.

Fiecare bloggerita trebuia sa respecte cativa pasi simpli, dar despre care trebuia sa detalieze intr-un articol pe blogul sau, prima bloggerita selectionata de mine a fost Daniela Toader, o bloggerita minunata, care mereu a preferat sa spuna verde in fata decat sa se ascunda dupa deget, cea de-a doua a fost Raluca Gabriela Cincu a acceptat foarte entusiasmata propunerea mea, si ma bucur ca am ales-o, pe Cristina Lincu am ales-o pentru ca ador modul ei de a scrie, si ultima persoana a fost  Mirela Șurghie al carei stil de viata este de invidiat si de unde am mereu cate ceva de invatat. Acum ca v-am spus care au fost cele patru bloguri alesei si cele patru fete, hai sa va spun cum va decurge aceasta campanie.

Am inceput intr-o zi de marti ( na fiind putin supertitioasa, si pe langa asta nimic nu imi iese daca incep de luni ), am ales sa slabim fara sa ne infometam si mai ales sa avem o viata normal. Am inceput cu un mic dejun consistent,  format din cereale intregale, intre mese am ales batoanele Gerlinea cu ciocolata, astfel potoleam si pofta de dulce, la pranz am ales gratarul si seara salatele.

Am folosit aceasta program o perioada de timp si toate am postat un articole despre asta, cum am inceput programul, cum am calcat stranb si cum Nutrivita ne-a ajutat sa ajungem la greutatea dorita.

 Cu ajutorul blogurilor noastre am adus la cunostita intregii lumi ca Nutrivita este un aliat de nadejde atat pentru slabit cat si pentru sportivi, avand multe shake-uri proteice benefice fiecarui sportiv care se respecta aducand avantajele rehidratarii si absorbtiei rapide a nutrientilor in sange.

Nutrivita a fost incantata de acest program si ne-a ales ca bloggeri parteneri alaturi de partenerii media deja avuti, printre care se numara si RadioLynx, toateBlogurile.ro, Creadiv, Loopaa si lista poate continua.

image001

Programul nostru a devenit un mod de promovare a stilului de viata sanatos si ne-au sustinut cu produse pentru mintinerea greutatii, dar si cu un program de sport special ales pentru noi.

Aceast articol participa la Superblog 2015, proba 24.

Un comentariu la „Te provoc sa traiesti sanatos!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *