Tinerete unde esti?

Ani au trecut și asta se vede, nu ma dor oasele ca pe bunica mea, și nici nu am pielea ridata de înaintarea în vârstă dar timpul a început sa își pună amprenta asupra pielii mele.

Pe când eram doar o fetita nu țineam cont de sfaturile pentru întreținerea pielii și de aceea la aceasta varsta ma confrunt cu o piele uscata, deloc elastica, fără fermitate, o piele cu aștept îmbătrânit, deloc hidratata si ridurile au inceput sa isi faca aparitia.

Intr-o zi pe când vorbeam cu o prietena despre aceasta problema, o doamna tare drăguță m-a acostat, si mi-a spus ca fără sa vrea a auzit problema cu care ma confrunt și ca ar vrea sa îmi spună ceva. M-am oprit din bun simt nu pentru ca vroiam neapărat sa ascult ce avea acea doamna sa îmi spună, dar ma bucur ca am facut-o pentru ca spre uimirea mea mi-a povestit despre o noua gama Gerovital H3 Derma+, noua gama creata de specialistii Gerovital.

Am intrat pe site și am găsit exact ce aveam nevoie Gerovital H3 Derma+ crema antirid și fermitate, aceasta crema este perfecta pentru tenurile ridate, lipsite de fermitate, tinere sau mature, stimuleaza sinteza proteinelor esentiale ale matricii extracelulare, astfel creste densitatea dermului si fermitatea acestuia.

crema antiridi si fermitate

Am cumparat crema in primul rand pentru ca raportul calitate-pret este excelent, la fel ca la toate produsele din gama Gerovital, calitatea este cuvantul care poate descrie orice produs de la acest brand.

Un alt lucru care m-a atras la aceasta crema sunt ingrendientele si anume: Matrixyl synthe’6 creste densitatea dermului si fermirtatea acestuia, acidul hialuronic are capacitatea de a lega o cantitate mare de apa, sepiliftul contribuie la reîntinerirea şi remodelarea pielii, untul Sheea şi squalanul regenerează şi hrănesc pielea în profunzime, aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, vitaminele A şi E contribuie la blocarea reacţiilor oxidative şi a proceselor distructive cauzate de acestea.

 Am inceput sa folosesc acest produs imediat ce l-am achizitionat si dupa cateva zile de folosire am inceput sa observ shimbari benefice tenului meu.

La cateva saptamani coincidenta face ca ma reintalnesc cu doamna care mi-a povestit de acest produs si mi-a spus ca este ceva diferit la tenul meu, i-am spus ca am inceput sa folosesc produsul recomandat de ea si ca rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Aceasta s-a bucurat si mi-a spus ca ea are 60 de ani si ca tenul ei arata ca la 40, ca aceasta este ferm si foarte bine hidratat si asta doar cu ajutorul acestei creme.

Astfel cu ajutorul noii game Gerovital H3 Derma+ am regasit tineretea tenului meu.

Acest articol participa la Superblog 2014, proba 19.

Un comentariu la „Tinerete unde esti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *