Tonicul apicultorului – Apiland

DSCN2411

Buna dragile mele, ce faceti? Pentru inceput imi cer scuze pentru absenta, am fost prinsa in multe lucruri si din pacate ziua nu are mai mult de 12 ore :(, in fine hai sa revin la ceea ce vroiam sa va spun.

Am tot citi articole in blogosfera despre Tonicul Apicultorului, si bineinteles ca m-a facut sa imi doresc si eu.  Am intrat Apiland si mi-am comandat 10 fiole pentru ca vroiam neaparat ce este si pe langa asta nu vroiam sa risc ca cumpar ceva ce poate nu imi va placea.

Supriza a fost gustul, unul placut care poate initial poate parea ciudat dar pe parcurs te poti obisnui, efectul acestui tonic a inceput sa se vada imediat, si anume: adio raceala – mereu raceam la schimbarile de anotimp si adio oboseala, obisnuiam sa dorm la pranz si sa ma bag la somn la ora 22.30 maxim, acum pot spune sincer ca ma prinde si ora 02.00 treaza si in timpul dedicat somnului acum fac alte lucruri.

De ce as recomanda acest produs: este simplu, pretul este bun, doar 63.00 RON, efectele sunt garantate si gustul este placut.

DSCN2412 DSCN2415

Pe spatele cutiei veti gasi toate informatiile necesare, despre cum se depoziteaza corect, ce contine si modalitatea de utilizare.

Voi ati incercat acest produs?

 

3 comentarii la „Tonicul apicultorului – Apiland

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.