Un colt de rai

Îmi aduc și acum aminte cu mare placere vizitele la bunici, îmi amintesc gradina din spatele casei, unde bunicul stătea și se odihnea după o zi plina de munca, locul unde își găsea liniștea și unde meșterea din te miri ce tot felul de minunății.

Pentru o fata crescuta pe asfalt,era uimitor sa vadă cum dintr-un cauciuc vechi și o funie poți face un leagăn rezistent care e ideal pentru bucuria nepoților lui.

Acum ca am crescut și am schimbat apartamentul de la bloc cu o casa la curte, am început sa pun în aplicare ce am învățat la bunici, dar difera modalitatea de a meșterii.  Dacă bunicul meu realiza totul doar cu un ciocan și un fierăstrău eu am un ajutor de nădejde din partea GTOOLS.

Cu ajutorul unei mașini de tuns iarba, curtea mea arata impecabil din primăvara în toamna, si cu câteva scule electrice performante am reușit sa amenajez pentru Maya un loc de joaca perfect.

Am început timid cu un leagăn asa cum am văzut la bunicii la tara, doar ca eu am ales sa îl vopsesc dandu-i astfel o fata vesela și plina de culoare. Cu ajutorul unei mașini de înșurubat și găurit cu percuție am dat gauri celor doua cauciucuri și am atașat cele doua agățătoare,  astfel fiind sigura ca aceste leagăne vor fi rezistente și de durata.

leagan-in-copac-din-cauciucuri-vechi

(Sursa google)

Tot cu ajutorul unui cauciuc am reușit sa fac un balansoar frumos pe care fetita mea îl adora. Cu ajutorul unui fierăstrău de decupat am tăiat partea cu probleme din cauciucul uzat, apoi am folosit mașina cu percuție pentru găurit și înșurubat pentru a pune cele doua mânere dar și ochii balansoarului,  apoi i-am dat viata cu putina vopsea.

amenajari-exterioare-cu-cauciucuri-vechi-diy-projects-using-old-tires-3

( Sursa google )

Pentru a usura munca de întreținere a grădinii bunicilor meu am ales sa le fac cadou o motocoasa astfel bunicul meu întreține cu usurinta micul colt de rai situat în spatele casei.

Cu timpul am început sa prind curaj și sa modific gradina asa am decis ca pe lângă locul destinat fetitei mele sa construiesc un fel de foisor unde sa pot petrece timp alături de prietenii mei.

Va spuneam ca ajutorul meu vine din partea celor de la Gtools, dar hai sa va spun și de ce am acceptat ajutorul lor, pai este simplu,  aici am gasit tot aveam nevoie, de la echipamente de protecție pana la scule electrice performante, am gasit informații detaliate la fiecare produs în parte, si o mare diversificare a produselor, un filtru pentru a putea găsii ușor ceea ce ai nevoie, modalități flexibile de plata dar și o perioada de retur de 30 de zile, dar pe lângă acestea poți verifica și statusul comenzii dar costul de livrare a produselor. Un magazin foarte bine aprovizionat, unde vei primii informații din partea personalului foarte bine calificat.

 După ce am terminat de construit gradina mea arata perfect, este oaza mea relaxare dar și locul de joaca preferat de fetita mea, și dacă va întrebați cum se îmbină una cu cealalta,  pai foarte simplu :), am folosit doua cauciucuri pe care le-am vopsit și le-am pus pe post de masa, pentru băncuțe am folosit un fierăstrău circular manual, pentru a tăia partea superioara a bancutei, apoi tot cu ajutorul fierăstrău circular manual am făcut picioarele băncuțe,  si cu ajutorul mașinii de găurit și înșurubat am fixat picioarele și cu putina vopsea am schimbat fata urata a scândurilor folosite și astfel e în ton cu restul grădinii.masuta-din-cauciuc

( Sursa google )

Acum gradina mea este completa. Va place rezultatul?

 Acest articol participa la Superblog 2015, proba 15.

Un comentariu la „Un colt de rai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.