Adio 2015

Wow asta da titlu de articol, recunosc ca nu îmi vine sa cred ca mai sunt doar 3 zile și ne luam la revedere de la anul 2015.

Vreau sa va povestesc despre cum a fost acest an pentru mine.

A început minunat, a fost plin de realizări, un an în care am cunoscut oameni minunați,  dar în același timp un an în care am pierdut o persoana foarte draga mie, dar tot o data am realizat ca lângă mine am îngeri cu chip uman, îmi dau mereu tăria necesara de a trece peste necazuri ( nu știu cum sa va explic asta ) 

Pentru anul 2016 m-am pregătit sufletește,  si sper sa nu mai fie ca acesta ce tocmai se încheie,  mi-am stabilit 24 de obiective pe care vreau sa le duc la bun sfârșit pana la sfârșitul anului, vor fi ceva de genu doua pe luna. Încă mai lucrez la ele de aceea nu vi le pot spune.

Vreau sa îmi cer scuze dacă am fost rea cu voi, daca v-am supărat sau dacă v-am dezamăgit.

Mai vreau sa va spun sa aveți grija de voi, de relațiile cu cei apropiați, sa fiți mai buni și sa nu judecați persoanele apropiate, va spun din experienta ca veți regreta enorm acest lucru la un moment dat.

Acesta este primul articol fără poze, după mult timp, deși nu știu dacă voi mai intra pana la sfârșitul anului, mai exact în aceste 3 zile rămase, dar totuși vreau sa va spun ca pe viitor ma voi axa pe beauty, review-uri, ootd-uri, notd-uri, si daca vreti și voi articole gen favoritele lunii, sau săptămâna în imagini.

Astept cu mare drag impresiile vostre și dar si ce doriți sa găsiți pe blogul meu.

Va urez de pe acum un an nou minunat, plin de fericire și realizări, va doresc un an luminat în care sa va bucurați de cei apropiați.

P.S. Când voi fi în stare va voi povesti de ce insist atât sa ca va bucurați de cei apropiați și sa iertați,

6 comentarii la „Adio 2015

  1. Waaaw 24 de obicetive. Initial am vrut sa scot o foaie si sa imi scriu si eu cateva obiective dar m-am gandit ca nu are rost. Incerc sa rezolv cat de multe pot pentru ca am muuulte idei in cap!

    Stiu ca a fost un an greu si ma bucur ca ai gasit putere si prieteni care sa te ajute, sa te sustina si sa iti fie alaturi atunci cand ai cea mai mare nevoie de ei. In aceste momente iti dai seama cine iti este alaturi! Eu si Criss te pupam si iti doresc un an plin de realizari si multa sanatate tie si familiei

    1. Da 24 fundamentele :), ele sunt mai multe dar chiar am unele principale in cap :),, asa este a fost un an urat nu greu, dar trecut eu usor peste :* Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *