Cumpar simplu si rapid

Bună dragile mele, am realizat recent ca ma îndrept cu pasi repezi spre statutul de shopaholic, ador sa fac cumpărături și sa vânez reducerile, si cum trăim intr-o era a tehnologiei acum îmi este mult mai ușor sa fac asta.

Desi telefonul meu nu este pe sistem android, si multe aplicații sunt realizate pentru acest sistem am noroc cu noua tableta achiziționată, pentru ca asa sunt mereu la curent cu noutățile un materie de aplicații.

Pentru ca sunt înnebunita după aplicații,  si vreau sa am în permanenta tot ce este mai nou, am descarcat de pe google magazin aplicatia Shopador,  si va spun sincer ca aceasta aplicație întrece orice așteptare, hai sa va spun în mare despre ,ce e vorba.

1024x1024sr

 Încă de cum deschizi aplicația,  vei găsi câteva instrucțiuni, dar tot atunci esti întrebat ce ești,  femeia sau bărbat,  am ales femei și imediat cu aceasta alegere au apărut magazinele cu haine de dama.

La fiecare magazin vei găsi și butonul „VEZI OFERTA” o data apăsat pe buton esți dus pe site-ul magazinului ales unde vei putea vedea oferta valabila.

shopador_5621fbdab2753_full

Imi place aceasta aplicație pentru ca face mult mai ușoară cumpărarea de haine online, și dacă am sta sa analizam timpul petrecut cu butonarea telefonului, sau al tabletei putem găsi produsele preferate în acest timp.

shopador-banner

Cu mult timp în urma eram împotriva acestor tipuri de cumpărături,  nu intelegeam cum pot alege produsul perfect pentru mine, ma refer aici la mărime,  fără sa probez acel produs, dar acum după ce am devenit experta în alegerea mărimii corecte când vine vorba de cumpărături aleg varianta online pentru ca este mult mai practica și mult mai comoda,  și pot spune sincer ca shopador.ro face toată treaba, aleg magazinul preferat și încep căutarea 🙂 totul ușor și rapid.

Cu aceasta aplicație am renunțat la plimbările obositoare prin magazine, si la probatul hainelor, acum stau comod și pun în cos tot ce îmi doresc doar cu un simplu click.

2 comentarii la „Cumpar simplu si rapid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *