Muzica si stil de viata

Fiecare vedeta de la noi din tara canta uneori și alte genuri muzicale fata de cele cu care ne-a obișnuit deja, sunt multe celebrități care pe lângă viata publica își expune și viata publica, sau considera ca încă nu au ajuns unde își doresc pe plan profesional și încă nu își pot întemeia o familie,  dar Ștefania Calofir este o interpreta de cover-uri, cu o voce uimitoare care a ales sa rămână în tara noastră pentru ca aici a cunoscut adevărată dragoste.

Piesele ei sunt cunoscute în întreaga lume, are o voce de aur și în același timp o familie minunata.

A călători în lumea întreagă,  canta de la vârsta de cinci ani,  și face asta cu aceeași dedicare de care dădea dovada când era copil. 

A renunțat la un turneu în continentul galben ( China ) pentru ca tocmai ce aflase ca urma sa devina mama, aducând pe mine un băiețel minunat pe nume Flavius, cu toate astea nu a renunțat la cantat și acum le face perfect pe amandoua.

O femei fericita, împlinita, si plina de viata, cânta din suflet fiecare piesa aleasa, si se bucura din plin de sprijinul soțului sau George Calofir, la fel ca și ea un cunoscut organist.

A avut multe colaborari foarte interesante care ii pun în valoare vocea, una dintre ele este si aceasta cu Cris Mario, o piesa foarte draguta, si la care va las link-ul puțin mai jos pentru a va convinge.

O alta colaborarea foarte interesanta, este aceea cu Flavius Teodorescu, o piesa cantata live,  si din care veți observa ce calități uimitoare are aceasta doamna.

Recunosc ca la început era sceptica dar de când am început sa o ascult a devenit preferata mea , și v-o recomand cu mare drag.

În concluzia,  va invit sa va abonați la canalul ei de youtube pentru a fi mereu la curent cu noutățile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *