Nu-i pentru cine se pregateste….

bornprettystore.com

Hei,  ce faceți dragile mele?

Sunt cam absenta în ultima perioada și asta cu un motiv destul de bun, am o perioada aglomerata cu multa munca, la care se mai adaugă cu treburile gospodărești, dar spre sa revin curând,

Îmi cer scuze ca v-am abandonat…dar chiar nu e cu intenție, și pentru ca nu vreau sa va stric dispoziția nu va voi povesti de ce anume am luat aceasta pauza. 

Revenind la articol :), ador ceasurile, orice fel de ceas, ceas de mana sa fie :), fie el sport, elegant, de dama sau de bărbați..vorba aceea toate ceasurile sa vina la mine.

Am  pus ochii pe câteva produse pe Bornprettystore.com toate își așteaptă rândul în partea de wishlist :), si cum ceasurile primeaza in aceasta lista am comandat unul.

L-am asteptat cu sufletul la gura aproape doua saptamani si am stat o ora si ceva la posta pentru a intra in posesia lui ( ador faptul ca aceste colete ajung la posta locala ).

Primesc pachetul, unul plic voluminos, bineinteles ca nu mai am rabdare si il desfac imediat ce ies din posta si gasesc in el cutiuta de mai sus :).

O cutiuta superba, in care am gasit si trei baterii de rezerva, era ceasul mult asteptat, care s-a dovedit a fi mult prea mare pentru mine, dar cu toate astea il ador, si care a ajuns sa fie purtat de sotul meu.

bornprettystore.com2

Este destul de maricel, si greu, dar sincer mie imi place :), il mai port si eu din cand in cand pentru nu imi vine sa renunt la el :(.

Spuneti voi fetelor, exista o regula scrisa undeva ca noi ar trebui sa purtam un anumit tip de ceas?

Mentionez ce acest ceas are ca descriere : unisex, dar totusi se vede destul de mare la mana mea.

bornprettystore.com1

Totusi trebuie sa mentionat ca cei de la Bornprettystore.com s-au intrecut pe sine cu aceasta minunat cutiuta <3, imi place la nebunie si desi ceasul nu il voi purta eu, de cutie ma voi folosi cu mare drag.

Voi ce tipuri de ceasuri preferati ?

Pupici

4 comentarii la „Nu-i pentru cine se pregateste….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *