O cariera de succes cu Startjobs .ro

Bună dragile mele, azi am înțeles importanta unui loc bun de munca. Trăim intr-un secol în care ispitele sunt la fiecare pas, ba o rochie scumpa, ba o geanta de fițe sau o mașină de lux, acestea sunt doar câteva lucruri pe care orice tânăr și le dorește.

Se știe deja ca multe persoane aleg sa muncească în afara tarii tocmai din cauza faptului ca nu își găsesc loc de munca mult dorit sau pentru care au calificare, acest lucru se întâmplă pentru ca nu știu unde sa caute.

Multe persoane când vad rubrica de anunturi locuri de munca, se panichează,  si aleg ceea ce nu este tocmai potrivit pentru ei, astfel ajungând sa redevina șomeri în scurt timp pentru ca nu au ales responsabil locul de munca.

Aceste persoane nu au auzit de startjobs.ro, un site unde vei găsi exact ceea ce cauți.

logo

Startjobs.ro este site-ul unde vei găsi ușor jobul dori doar cu un click, având o interfață ușoară,  pe înțelesul tuturor, plus ca au specialiști care te pot ghida in alegerea jobului mult visat.

Va spun din experienta ca imediat ce am terminat facultatea am început sa îmi caut de munca , am aplicat la nu știu cate job-uri, am dat o grămadă de telefoane și mereu primeam același răspuns : anunțul nu mai este valabil, si mereu cautam joburi bucuresti locuind în capitala nu vroiam sa bat orașul în doua pentru a ajunge la munca.

De fiecare data când auzeam acest răspuns îmi pierdeam încrederea ca imi voi găsi un loc de munca pe măsură pregătirii mele, dar în aceea perioada nu știam de aceasta platforma.

descărcare

Multi tineri își pierd speranța în fiecare zi, și ajung sa lucreze pe salarii de nimic,  și mai ales se mulțumesc cu specializări care nu au nici o legătură cu pregătirea lor.

Știu ca sunt multe platforme care se ocupa cu acest lucru, dar StartJobs are ceva diferit și anume o noua inovatie in materie de interviurile de angajare- video interviurile online prin intermediul carora angajatorul ii adreseaza candidatului intrebarile necesare stablirii eligibilitatii acestuia pentru functia scoasa la concurs, cu ajutorul unui calculator conectat la internet si prevazut cu o camera Web. Datorita video interviurilor online atat angajatorul cat si candidatul au de castigat, ambii economisesc bani si castiga timp pretios folosind aceasta metoda de interviu moderna.

Pe aceasta platforma este foarte ușor sa îți găsești job mult dorit, trebuie sa urmezi doar câțiva pasi cautarea jobului care corespunde nevoilor si cerintelor personale candidatii aplica pentru job dorit adauga simplu si rapid Cv-ul impreuna cu o scrisoare de intentie si asteapta sa fie sunat pentru stabilirea unui interviu in urma caruia afla daca este ales pentru jobul respectiv.

O data stabilite detaliile, si aleasa modalitate de a susține interviul ( varianta clasica sau varianta video ) dacă toate sunt pe placul ambelor părți totul se muta la nivelul următor, angajatorul are un nou angajat, exact asa cu acesta il dorea, si candidatul a reușit sa pună bazele unei cariere de succes.

Consider ca startjobs.ro este o platforma care dorește sa micșoreze distanta dintre angajator și angajat și cred cu tărie ca fiecare interviu finalizat cu o angajare micșorează aceasta distanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *