Ștefania Calofir pe scurt

FB_IMG_1448924758151

O femei complexa, care îmbină viata de artist cu viata de familie intr-un mod perfect, și care face ambele lucruri cu mult devotament și pasiune.

Am început sa ascult Ștefania Calofir dintr-un accidenta dar recunosc ca ma bucur ca am facut-o pentru ca acum pot vedea cat de bine canta aceasta femeie.

Are o voce minunata, care poate interpreta orice gen muzical, si ale căror cover-uri au ajuns în întreaga lume. 

Un soț care o sprijină și o trupa care ii scoate în evidenta calitățile vocale, a June sa fie invitata la multe misiuni, unde canta live impecabil.

Am ascultat-o cântand împreună cu soțul ei George Calofir, cu Flavius Teodorescu, sau cu Cris Mario, si va spun sincer ca are o voce impecabila.

A fost invitata de Dinu Maxer la Cireașa de pe tort, emisiunea de pe Prima TV,  care  si-a surprins invitații cu un moment artistic realizat împreună cu trupa ei.

A reușit sa ridice invitații în picioare și sa ii facă sa se simta minunat, a fost alături de sotul ei, care canta la orga la fel de sublim cum canta ea vocal, astfel reușind sa formeze perechea perfecta.

Veți găsi pe Youtube foarte multe melodii cantate de ea, multe cover-uri foarte bine realizate, foarte multe cântări live alături de sotul ei și nu numai.

O alta melodie draga mie este aceasta, îmi place mai mult decât varianta originala. Este o piesa unde Ștefania Calofir își pune în valoare calitățile sale vocale, si deși nu sunt experta în muzica mie una îmi place ceea ce face.

Sincer va spun ca a ajuns în playlist-ul meu și va rămâne acolo mult timp, pentru ca fiecare piesa canta de ea ma face fredonez alături de ea.

Va las sa ascultați ceea ce canta Ștefania Calofir și va invit sa va abonați la canalul ei de youtube.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *