Video interviuri live la StartJobs

Esti gata sa iti cauti un loc de munca dar nu stii unde sa cauti si timpul nu-ti permite sa alergi dupa locul de munca perfect? Ei bine, acum nu mai este cazul sa iti faci o mie si una de griji pentru obtinerea unui loc de munca bun.

Platforma de recrutare StartJobs vine in intampinarea tuturor celor care isi cauta un loc de munca cu o oferta variata de joburi oferite de catre angajatori de top. Este cea mai noua si mai interactiva platforma de joburi din Romania unde gasesti locuri de munca Bucuresti cat si locuri de munca din alte orase si din strainatate.

Primul pas este sa accesezi platforma StartJobs, sa-ti creezi cont, completezi cu mare grija CV-ul cu datele personale, date despre studii, experienta profesionala, limbi straine vorbite, abilitati personale etc.

Dupa ce ai completat CV-ul o sa cauti pe site locuri de munca care corespund nevoilor tale. De exemplu daca ai nevoie de un job in Bucuresti cauti angajari Bucuresti si vei gasi cu siguranta jobul perfect pentru tine in cel mai simplu mod posibil.

Urmatorul pas este sa aplici la acele joburi care se potrivesc pregatirii tale profesionale sa intocmesti cat mai bine o scrisoare de intentie care sa puna in evidenta calitatile tale care te fac sa fii candidatul ideal pentru acel job. Dupa ce ai aplicat la joburi nu-ti mai ramane altceva de facut decat sa astepti sa fii contactat de catre angajator si sa te invite la un interviu.

La StartJobs puteti sa va bucurati din plin de cea mai buna si eficienta metoda de recrutare  de video interviurile online. Da, este adevarat, daca ai norocul sa fii acceptat de catre un angajator acesta te poate invita sa participi la un video interviu online in cadrul caruia acesta iti va adresa toate intrebarile dorite si va putea afla daca esti sau nu candidatul ideal pentru acel job.

Prin aceasta metoda foarte multi candidati au reusit sa se descurce mult mai bine decat in cadrul unui interviu obisnuit.In primul rand datorita mediului in care are loc interviul, stai in fata calculatorului in intimitatea caminului tau. atmosfera este mult mai destinsa decat intr-o cladire pe care nu o cunosti.

Un alt mare avantaj al video interviurilor online este economisirea timpului pentru ca nu mai esti nevoit sa te deplasezi la adrese pe care poate ca nu le stiai si la care cu greu ai fi reusit sa te prezinti din cauza serviciului actual sau a altor probleme care mai de care mai diferite.

Si nu in ultimul rand scapi de grija imbracamintei ca stim cu totii cat de dificila este alegerea unei tinute perfecte ca sa facem o prima impresie foarte buna nu-ia asa? Asa in casa in fata calculatorului alegem rapid o tinuta care ne place si care ne face sa simtim bine in  pielea noastra.

Si angajatorii au de castigat prin prisma video interviurilor online, castiga bani pentru ca nu mai trebuie sa inchirieze o sala anume pentru buna desfasurare a interviului, castiga timp pretios nemaifiind nevoit sa se deplaseze pana la locul de intalnire si in plus castiga si un numar mai mare de candidati care opteaza pentru ocuparea locului de munca scos la concurs.

Acestea fiind spuse consider ca StartJobs prin prisma video interviurilor online a reusit sa faca fericiti foarte multi angajatori cat si viitorii angajati. Din punctul meu de vedere aceasta metoda de interviu este una foarte buna si care are rezultate extraordinare.

 

Ce parere aveti despre aceasta metoda inovativa de interviu?

Un comentariu la „Video interviuri live la StartJobs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *