Am înnebunit!!!

crazy-emoticon-236

     Pentru început mii de scuze, am promis un ootd azi, dar nu am reușit sa fac pozele :(, fotograful a fost indispus :((, îmi voi lua un trepied ca sa rezolv singura treaba când trebuie.

În al doilea rand, m-am tuns :), de la parul lung

shein_rochie1-768x1024

Ceva de genu am ajuns la….

DSCN3057 - 1

E o mare schimbare pentru mine, care în 8 ani de zile mi-am tăiat doar vârfurile :)). Ce ziceți?

În al treilea rand: toate gentile sa apeleze la mine, ma jur ca pana acum uram gentile…bleah…azi în schimb m-am îndrăgostit de un rucsac ( va las intr-un comentariu link-ul de unde l am luat) este super.

DSCN30601

Și o poza cu câteva hăinuțe ce urmează sa le găsiți pe blog, rochie superbe  <3 care ma mir ca imi vin, si apropo vezi vedea mult negru, voi încerca măcar pe blog sa nu se simta aceasta stare a mea ( un an de zile nu prea port purta alte culori :(,  dar promit ca nu veți vedea doar hăinuțe negre, ci multe culori ca și sufletul meu este colorat).

DSCN3059-1

Acestea fiind spuse, va pupăcesc și nu uitați pentru mine înseamnă foarte mult comentariile voastre asa ca nu va țineți părerile doar pentru voi, vreau sa le stiu și eu.

6 comentarii la „Am înnebunit!!!

  1. Vesnica problema cu pozele pe care si eu o am . E rost de batut niste fotografi, poate ii facem sa inteleaga ca nu e atat de dificil sa se comporte frumos si ei. O schimbare e binevenita intotdeauna. Urmeaza si la mine o schimbare de look, nu de altceva dar mi-ai deschis apetitul 🙂

    1. Eu m-am decis, imi iau trepied, asa nu mai pierd ziua ca nu are el chef :D, knd trebuie sa fac poze montez aparatul 🙂 si gata, am rezolvat treaba 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *