Detalii despre videochat in bucuresti aici

Multe tinere din ziua de azi sunt în căutarea unui loc de munca cu program flexibil și salariu motivant, de aceea multe persoane aleg sa practice meseria de model videochat, însă nu foarte multe cunosc detaliile despre aceasta meserie.

Sunt foarte multe studiouri în București,  dar nu toate respecta normele legale de munca, și nici cerințele impuse de institutul teritorial de munca ( ITM), de aceea acum veti gasi detalii despre videochat în București aici.

Consider ca trebuie sa știm anumite lucruri atunci cand suntem în căutarea unui loc de munca și de aceea azi vreau sa va prezint un studio de videochat profesional.

Ce găsim la Charm Studio?

În primul rand găsim profesionalism, găsim persoane care stau la dispoziția modelelor,  sunt echipe tehnice care fac tot ce este necesar pentru o buna funcționare a aparaturii electrice și electronice, dar și traineri mereu dispuși sa învețe lucruri noi orice model.

La Charm Studio veți găsi camere special amenajate pentru a te face sa devii mai performanta, de aceea calculatoarele și camerele  video sunt de înaltă performanță.

Pentru ca multe persoane sunt interesate de plata în acest domeniu, trebuie sa menționez ca plata se face pentru o perioada săptămânal devenind apoi bilunar.

Un alt lucru important este confidențialitate de care dau dovada, la angajare se semnează un contract în care încadrarea este aceea de agent servicii clienți,  astfel vei lucra legal și vei avea pastrezi discretia asupra jobului tau.

Am spus ca lucrezi legal pentru ca la Charm Studio se semnează un contract conform cerințelor inspectoratului teritorial de munca, un contract prin care îți sunt plătite taxele impuse de lege.

La Charm Studio modelele câștiga intre 500$ și 20000$ în functie de prestația fiecărui model, de asemenea castigurile pot fi optimizate prin parcurgerea unor pasi bine stabiliți, de asemenea veți găsi bonusuri foarte atractive, de aceea pot spune ca acest studio este unul din cele mai profesioniste studio-uri din Bucuresti.

Pe site-ul lor veți găsi doua clip-uri în care sunt ilustrate incăderile studioului, acestea fiind reale, prin acest lucru dau dovada de profesionalism. Tot aici veți vedea ca au camere pentru fumători și nefumători și ca una din caracteristicile de baza ale acestuia este curățenia,  care este realizata de personal calificat.

În momentul în care de decizi sa aplici pentru un interviu trebuie sa știi ca vei întâlni o echipa competenta și specializata în recrutarea modelelor, si ca trebuie sa îndeplinești câteva criterii, cum ar fi: sa ai intre 18 și 35 de ani, sa ai un aspect fizic plăcut,  sa ai cunoștințe cel puțin medii de limba engleza, abilități de a te pune în valoare, abilități de comunicare, încredere și respect de sine, respectarea condițiilor de confidentialitatea și seriozitate și ultimul criteriu important este acela ca angajează doar fete, nu cupluri sau băieți.

Cu alte cuvinte videochat înseamnă o comunicare prin intermediul calculatorului și al camerei video, de astfel pot spune ca echipa de la Charm Studio te învață să îți pui în valoare calitățile intr-o lume a bărbaților.

De acum înainte puteți găsi detalii despre videochat în București aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *