Jecmaneala pe fata

Nu credeam ca voi fi vreodată asa scârbita de vânzători ambulanți,  pe facebook am văzut multe exemple și de aici a și pornit revolta mea fata de ei.

De mult timp am făcut o pasiune pentru cumpărăturile online, și ziua când nu am o ocupație ma apuc sa caut diverse lucruri, ce mi-ar place mie sa îmi cumpar, asa am dat peste un site unde multe produse puse la vânzare pe facebook sunt la preturi de nimic și cu transport gratuit.

Sunt conștientă ca nu multe persoane sunt obișnuite cu comandarea produselor din afara sau cu shopping-ul online, dar m-am crucit când am văzut un produs de 1$ la preț de 10$ plus transport.

Nu vreau sa supăra pe nimeni și nici sa stric afacerea cuiva, dar pur și simplu mi se pare urat din partea lor sa pună 9$ dolari în plus…

Nu suntem obligați sa cumpăram de la persoana respectiva dar pentru ca de teama fugim de plati online și prin urmare de a cumpăra online apelam la aceste persoane care își fac buzunarul mare pe spatele nostru.

Nu zic sa le dați la prețul găsit pe site, dar adăugați comision cu bun simt.

Eu atâta am avut de spun, revin cu mentiunea ca NU VREAU SA SUPĂR PE NIMENI, și dacă te superi….ei bine e blogul meu scriu ce vreau.

3 comentarii la „Jecmaneala pe fata

  1. Am vazut si eu si chiar exagereaza dar nu ai ce face, produsele lor, timpul lor si afacerea lor. Doar ca intr o buna zi se va teemina aceasta jecmaneala pe fata si poate vor realiza ca au exagerat si si au pierdut credibilitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *