Pe www.e-izolatii.ro gasesti izolatii fonice

Fie ca vorbim despre o locuinta, o cladire de birouri sau un club, toate au nevoie de izolatie fonica, in momentul in care construiesti o casa trebuie sa iei in calcul mai multe aspecte, printre care si zgomotul din jurul casei.

Recent vis-a vis de casa in care locuiesc sa construit un bloc de locuinte si toata perioada in care sa lucrat fiecare operatiune efectuata se auzeam si la mine in casa, si cum muncitorii incepeau programul la ora 7.00 si eu eram nevoita sa ma trezesc la ora aceea pentru ca in momentul in care a fost construita casa mea nu se folosea acest tip de izolatie .

Pentru a evita aceste neplaceri, tatal meu sa decis ca este timpul sa facem cateva schimbari printre care si acoperirea casei cu izolatie fonica.

Unde poti gasi izolatii fonice?

Am intrebat in stanga si in dreapta si am primit un singur raspuns : pe www.e-izolatii.ro gasesti izolatii fonice, am inceput sa vizitam site-ul si am gasit multe produse interesante.

Pentru ca nu era tocmai cei mai mari cunoscatori in acest domeniu am urmarit clipurile gasite in sectiunea video si am vazut ce avem de facut .

Pentru ca de multe ori imaginile fac cat o mie de cuvinte, am ramas placut surprinsi cand am vazut cu ce portofoliu se lauda, sunt sigura ca pentru un astfel de succes ai nevoie de produse de calitate exceptionala.

Am fost convinsi de calitatea produselor si am inceput sa alcatuim comanda noastra, pentru ca era prima data cand intram pe site-ul lor am urmarit pas cu pas tot ce scria la rubrica „cum comand”, deoarece acolo veti gasi detaliat ce trebuie sa faceti.

Dupa finalizarea comenzii veti fi contactat telefonic pentru a confirma comanda, doar asa aceasta va fi luata in considerare, tot la sectiunea cum comand veti vedea ca transportul in Bucuresti si Ilfov este gratuit si ca in tara este negociabil,

Ultimul pas, pasul 5, este modalitatea de plata – transfer bancar sau plata cash la livrare – o data finalizat acest pas comanda dumneavoastra este gata.

In cazul in care nu sunteti multumit de produsul ales il putati returna folosind formularul situat la sectia returnari.

Pe cei de la e-izolatii.ro ii puteti gasi la adresa: Str.Preciziei, Nr.13-15, sector 6, Bucuresti, Romania sau contacta la numarul de telefon : 021 346 35 17.

Dupa ce am vizitat site-ul, am citit informatiile despre producatori si am gasit ceea ce aveam nevoie, noi ne-am convins casa trebuie izolata si cei de la e-izolatii.ro stiu ce avem nevoie pentru a izola fonic casa noastra.

De acum cand sunt intrebata ce am facut de nu mai se aud toate zgomotele de afara in casa, raspund ferm si cu mandrie ca mi-am izolat casa, si le spun ca pe www.e-izolatii.ro gasesti izolatii fonice gasesti produse de calitate, la preturi foarte bune, cu un transport gratuit in Bucuresti si Ilfov si mai ales cu multe informatii utile.

Daca nu v-am convis ca si casa dumneavoastra merita o izolatie de calitate, si ca dumneavoastra puteti locui fara a mai fi deranjat de zgomutul de afara, nu imi ramane decat sa va invit sa vizitati site-ul e-izolatii.ro pentru ca ei sigur va vor convinge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *