Profile polistiren de la CoArtCo

Imi place sa cred ca odata cu creearea unor spatii noi se produce o schimbare si in  modul nostru de a fi asa ca eu pun foarte mult accent pe spatiul in care locuiesc. Imi place sa fie intim, primitor insa mereu modern.

1-profile-polistiren

Pentru ca am inceput o noua perioada in viata mea, m-am gandit sa aduc apartamentului meu un plus de originalitate, m-am gandit ca imi doresc ca locul in care stau trebuie sa ma reprezinte. Asa ca am cautat  pe Google diferite solutii si moduri in care as putea face acest lucru. Cum decoratiunile handmade nu sunt genul meu si nu m-au multumit in totalitate, am decis ca este nevoie de o schimbare majora. Si atunci am intalnit optiunea profilelor din polistiren. Mi se par niste lucruri extrem de utile, atat pentru interior cat si pentru exterior.

2-profile-polistiren-profil-polistiren-fatada-casa-fatade-case 3-profile-polistiren-profile-decorative-profile-fatada-casa

In cazul meu am cautat cat mai multe tipuri de decoratiuni din polistiren pentru interior si asa am dat peste COARTCO. O firma romaneasca ce produce profile  polistiren intr-un laborator propriu. Nu datorita spiritului patriotic am ales aceasta firma ci datorita faptului ca panourile decorative pentru interior produse de ei sunt extraordinare. Dupa ce am vazut cateva imagini, am decis sa le fac o vizita si sa cautam impreuna o solutie pentru reamenjarea spatiului meu interior.

4-fatada-casa

In urma intalnirii, am decis sa comand unul dintre cele mai cautate profile din polistiren la ora actuala, si anume un panou decorativ in valuri. Ceea ce m-a uimit a fost faptul ca au fost mai mult decat incantati sa realizeze exact modelul cerut de mine, pe dimensiunile dorite de mine. Felicitari COARTCO si ne revedem curand!

2 comentarii la „Profile polistiren de la CoArtCo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *