Pusculita cu doi bani

logo

Va aduceti aminte din filmele americane, cu cei mici care au o pusculita din ceramica si o sparg ,aduna banii si fug?

Ei bine de aici vine si dorinta mea de a avea o pusculita, nu sa o sparg pentru ca sunt genul de persoana care se ataseaza de lucrurile ei, ci pentru a strange banuti in ea.

Am obiceiul inca de cand am inteles ca banii sunt o moneda de schimb – in perioada in care ceream – 100 lei ( o ciuta de lei ) si imi luam o guma Turbo de la magazinul din scara blocului – sa strang tot maruntul de prin casa, si sa il pun in diverse cutii si cutiute.

Acest obicei nu sa schimbat, doar ca am renuntat la improvizatii si dupa o vizita pe site-ul Pusculitamea.ro, mi-am cumparat o superba si in acelasi timp haioasa pusculita.

pusculitamea.ro pusculitamea.ro1JPG pusculitamea.ro2 pusculitamea.ro3

Atent ambalata cu un mesaj special si o mica supriza, pusculita comandata ieri a ajuns azi la mine.

Imi place enorm ca nu are acel capacel de scos banutii, si prin urmare pana nu o umplu nu voi scoate banii din ea.

Si-a primit locul pe raftul cel mai inalt al bibliotecii mele, ferit de manutele curioase ale Mayei, asteapta nerabdatoare primii banutii care isi vor gasi casuta in ea.

pusculitamea.ro4 pusculitamea.ro5

Mica supriza este acest porcuros, colorat si foarte dragalas.

Ma suprins acest gest minunat la fel ca si biletul scris gasit in cutie .

De acum ma pot mandri cu noua mea pusculita, si anul viitor pe 26.01.2017 va voi spune cati banuti am adunat in ea, ce ziceti reusesc sa strang pana atunci bani in ea :).

Vreau acum sa va invit sa vizitati rafturile site-ului Pusculitamea.ro, pentru ca aici veti gasi persoanejele copilariei voastre si nu numai la preturi absolut super.

12 comentarii la „Pusculita cu doi bani

    1. Sa stii ca eu inca adun marunt in ea, mai nou o invat si pe fetita mea sa stranga banuti :). Mereu am avut o pusculita si mereu mi-a placut sa adun banuti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *