Scoala de make-up

Încă de când ma știu am mi-au plăcut produsele de beauty, ți și acum minte cu ma jucam cu fardurile mamei mele și ma machiam cum știam eu mai bine.

Timpul a trecut și cu toate ca nici mama și nici sora mea nu au fost foarte atașate de aceasta arta de mine sa lipit mai mult,  și încă din perioada adolescentei am început sa folosesc rimel, farduri si alte produse de acest gen.

Acum ca sunt deja matura și știu ce vreau de la viata mea, m-am decis sa este timpul sa învăț mai multe lucruri despre aceasta arta.

Am început sa caut diverse tutoriale pe internet de unde sa învăț diverse trucuri, dar cred cu tărie ca trebuie sa urmezi cursuri cu persoane calificate care ma pot învață tot ceea ce trebuie.

Scoala de make-up este una din cele mai bune modalități prin care poți învață lucruri folositoare pentru a practica aceasta meserie.

Krsnymask este o școală care ridica aceasta meserie la rang de arta, aici poți deveni un make-up artist cu acte în regula și cu o cariera make-up de succes.

Pentru ca imi doresc o astfel de cariera m-am interesat și am găsit cursuri cu preturi cuprinse 1500 ron fiind redus de la 1800 acesta fiind prețul unui curs de inițiere, durata acestuia este de 60 de ore, maxim sase cursanți,  program luni, miercuri și vineri.

Pe site veți găsi mai multe tipuri de cursuri cu preturi în funcție de nivelul de pregătire.

Aceasta scoala dorește sa lanseze profesionisti în aceasta arta, si sincer va spun cred cu tărie ca reușesc acest lucru.

cut_crease-800x500

Krsnymask este situata în București pe bulevardul Banul Manta nr.7, Etaj 1, Ap. 3, si ii puteți contacta la numărul de telefon 0787.647.665.

Am rasfoit site-ul lor și am rămas plăcut impresionata de ce pot face persoanele care au terminat acest curs, dar pentru a va convinge va invit sa vizitați site-ul lor.

2 comentarii la „Scoala de make-up

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *