Studio profesionist de videochat

Ce înseamnă profesionist, dacă ne luam după definiția din dicționar putem spune ca este aceea persoana care lucrează pe baza unei pregătirii corespunzătoare, totuși azi vreau sa vorbim despre un studio profesionist de videochat, mai exact de Charm Studio.

Un studio aflat în București,  în zona Piața Unirii- Centru Vechi, mai exact pe Strada Doctor Raureanu, este unul dintre cele mai atractive locuri de munca.

Din ce în ce mai multe persoane sunt în căutarea unui loc de munca cu program flexibil cu salariu motivant, de aceea jobul de model videochat este din ce în ce mai cautat, totuși foarte multe fete ajung sa lucreze pentru studioul greșit deoarece aleg sa nu se informeze înainte de a face pasul, si astfel ajung sa lucreze fără forme legale de munca, sau sa fie înșelate când voi ne vorba de plata.

De ce sa alegem Charm Studio?

Pentru ca este un studio unde semnezi un contract de munca la angajare, un contract conform cerințelor inspectoratului teritorial de munca, un contract prin care îți sunt plătite taxele impuse de lege, unde ești încadrat ca agent servicii clienți astfel vei putea pastra discretie asupra locului de munca.

Pe lângă contract Charm Studio îți oferă confidențialitate totala, si au un acces restricționat asupra site-urile din România, lucrează cu câteva site-uri care contorizează banii realizati.

Plata la Charm Studio se face bilunar, dar la început se poate stabili o plata săptămânală, asta fiind alegerea fiecărui model în parte. Un alt lucru important este programul flexibil, putând fi stabilit în funcție de necesitatea fiecărui model.

La Charm Studio modelele câștiga intre 500$ și 20000$ în functie de prestația fiecărui model, de asemenea castigurile pot fi optimizate prin parcurgerea unor pasi bine stabiliți, de asemenea veți găsi bonusuri foarte atractive, de aceea pot spune ca acest studio este unul din cele mai profesioniste studio-uri din Bucuresti.

Un alt aspect prin care dau dovada de profesionalism este modalitatea de angajare, si principiile stabilite încă de la început, acestea sunt: sa ai intre 18 și 35 de ani, sa ai un aspect fizic plăcut,  sa ai cunoștințe cel puțin medii de limba engleza, abilități de a te pune în valoare, abilități de comunicare, încredere și respect de sine, respectarea condițiilor de confidentialitatea și seriozitate și ultimul criteriu important este acela ca angajează doar fete, nu cupluri sau băieți.

Din cele doua clip-uri postate pe site veți vedea ca Charm Studio este un  studio profesionist de videochat, deoarece acolo veți găsi un tur virtual al studioului, si acolo veți vedea ca lucrează cu aparatura performanta de ultima generație.

Alături de echipa celor de la Charm Studio se afla o echipa tehnica care sta mereu la dispoziția modelelor, reparand ceea ce se strica foarte rapid având grija ca tu ca și angajat sa nu pierzi timp și bani din cauza respective defecțiuni.

Cele mai sus menționate sunt doar câteva motive pentru care Charm Studio este un studio profesionist de videochat, si prin intermediul acestui articol va dau detalii destul de importante în cazul în care doriți sa va angajați ca și model videochat.

Un comentariu la „Studio profesionist de videochat

  1. Studiourile au remarcat importanta comunicarii cu publicul tinta, iar acest lucru ajuta persoanele care vor sa intre in aceasta industrie sa se adapteze acestui mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.