#7 O gheisa roz

Am avut un inceput de an bun, nu ma astepam sa reusesc sa duc la bun sfarsit patru dorinte in primele doua luni, si am spun patru pentru ca azi am reusit sa mai finalizez una.

Acum ceva timp am citit un articol pe un blog tare drag mie ( Georgia’s Mirror ), despre un site plin de minunatii la preturi wow, cu multe magazine si cu posibilitatea de transport gratuit.

Vorbesc despre Aliexpress – mall online – cu chinezarii la preturi de nimic ( de aici vine si supararea mea, o gasiti in articolul de aici.

Revinim la dorinta mea, ei bine am reusit sa imi cumpar un stick de memorie, am dat 2.92$ – adica in jur de 12 lei, si transport gratuit, a ajuns in cutia postala – sau langa :), am gasit plicul in curte aruncat – noroc ca Athos nu era liber ca ramaneam fara el. 

alliexpress1 alliexpress2

alliexpress

Nu v-am spus pana acum de el pentru ca imi era teama ca nu ajunge, dar cum a ajuns ma pot lauda cu noul meu stick, care este recunoscut de laptop fara nici o problema si care de acum inainte va fi principalul meu mod de stocare.

 1. Parfumul preferat :La vie e belle – Lancome
 2. Sa îmi fac abonament la Pick n Dazzle, de anul trecut îmi doresc unul :).
 3. Sa îmi iau o cana cu Alinapink – îmi doresc enorm o cana cu numele blogului meu
 4. Geanta mult dorita – Voi cauta în tot orașul pana voi găsi o geanta exact cum îmi doresc
 5. Un telefon nou – vreau un telefon cu camera pe fata, și ecran mai mare
 6. Produse marca DM – da știu sunt nebuna :)), dar niciodată nu mi-am cumpăra ceva de aici
 7. Un stick de memorie.
 8. Un birou, vreau locul meu, un loc unde sa pot muncii fără probleme, sa fac poze, sa țin lucrurile mele fără ca mânuțele Mayei sa ajungă la ele.
 9. Sa îmi iau oje Zoya, Opi, China Glaze -si din cauza faptului ca sunt de marca, am vazut câteva nuanțe wow și mi le doresc.

4 comentarii la „#7 O gheisa roz

  1. Daaa., este super, îmi place de nu mai pot, și sincer îți spun am văzut multe modele și cu siguranță îmi voi mai cumpăra :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *