Acum ai oportunitatea sa te angajezi la charmstudios.ro

Multe persoane sunt in  căutarea unui loc de munca, un loc bine plătit,  cu un program flexibil și unde sa le fie plătite taxele impuse de lege.

În prezent avem mule peroane care o data ce au terminat o facultate ajung sa lucreze pe salarii de nimic, cu programe mult prea solicitante, si făcând ceva ce nici nu le place, foarte multi aleg aceasta opțiune deoarece nu au primit niciodată detaliile necesare despre un studio de videochat.

Despre asta vreau sa vorbim azi, despre ce înseamnă jobul de model videochat și despre faptul ca acum ai oportunitatea sa te angajezi la charmstudios.ro.

De ce Charm Studio?

În primul rand voi răspunde la întrebarea mai sus adresata, în primul rand pentru ca este singurul studio profesionist din Bucuresti, ca în momentul angajării semnezi în contract legal de munca, care respecta toate normele impuse de institutul teritorial de munca ( ITM ), pentru ca pun mare preț pe confidentialitatea deoarece încadrarea pe contract va fi aceea de agent servicii clienți în nici un caz aceea de model videochat, un al motiv pentru care trebuie sa alegi Charm Studio pentru a fi viitorul loc de munca este acela ca au o echipa tehnica mereu la dispoziția modelelor și traineri dispuși sa te învețe tot ce trebuie pentru a avea un profit cat mai generos.

Cei de la Charm Studio va promit transparenta când vine vorba de bani, vin în ajutorul modelelor cu o plata săptămânală urmând ca apoi sa devina bilunara, si fac toate aceste lucruri pentru ca își doresc o echipa care sa lucreze cu drag și sa fie armonie și înțelegere intre modelele lor.

Acum ai oportunitatea sa te angajezi la Charmstudios.ro pentru ca acum știi faptul ca este un studio profesionist ce poate fi găsit cu usurinta cu ajutorul hârtii atașate pe site-ul lor, care va stau la dispoziție la numerele de telefon 0784.70.70.80, 0721.70.70.80 sau 0753.70.70.80, si a căror adresa este Strada Doctor Raureanu ( Piatra Unirii – Centru Vechi )

Acestea fiind menționat mai trebui sa spunem doar ca pentru a lucra în acest studio trebuie sa îndeplinești câteva condiții,  cum ar fi: sa comunici eficient, sa ai răbdare, sa excludă orice sentiment de superioritate și aroganta, sa înțeleagă ca munca fiecăruia este importanta, sa rezolve confitele intern și deschis, sa existe încredere reciproca, sa aibă obiective comune, sa arate respectiv t celorlalți mai ales când aceștia încearcă sa ii ajute, pe lângă acestea trebuie sa ai vârsta cuprinsa intre 18 și 35 de ani, fizic agreabil,  cunoști medii de limba engleza,  abilități de a te pune în valoare, abilități de comunicare, încredere și respect de sine și ultima dar din punct meu de vedere sa vi singura, pe trupul ca ei nu angajează cupluri și nici băieți.

Dacă citind aceste rânduri consideri ca te încadrezi în cerințele lor poți aplica pentru în interviu pe site-ul lor, unde se asemenea poți găsi foarte multe informații utile, cum ar fi profitul posibil câștigat,  dar și o mica vizita virtuala a acestui studio de videochat profesionist care îsi deschide porțile pentru noi modele dornice de afirmare.

Acestea fiind spuse, va las sa răsfoiți site-ul celor de la Charm Studio și cu speranța că aceste rânduri va vor fi de folos.

3 comentarii la „Acum ai oportunitatea sa te angajezi la charmstudios.ro

  1. Oportunitatile in videochat apar din ce in ce mai des, iar faptul ca s-au deschis atat de multe studiouri care investesc in acest domeniu, este un avantaj pentru cele care lucreaza in domeniu.

  2. Modelele trebuie sa profite de acesteoportunitati, mai aes daca esti incepatoare, cea mai buna solutie este sa accepti sa lucrezi intr-un studio profesionist care te poate pregatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *