Aici am gasit roti si role la super pret

Mobilitatea este un aspect foarte important in viata noastra, fiind asa din totdeauna. Roata a inventata cu mult timp in urma si a fost facuta pentru a ne usura noua existenta.

Intr- simpla cautare vom gasi multe informatii despre cum sa inventat si despre evolutia acesteia dar nu voi intra in detalii, pentru nu vreau sa te plictisesc.

Totusi vom vorbi despre cum m-am trezit fara roti la scaun la carucior si cum a inceput o adevarata aventura pentru a le repara caruciorul.

Fetita mea este tare grea, avand in jur de 10-11kg, si imi este imposibil sa o port in brate asa ca de cele mai multe ori apelez cu incredere la caruciorul din dotate, caruia spre uimirea mea ii disparuse rotile.

Misterul este inca prezent nestiind unde au disparut, dar norocul meu este ca aici am gasit roti si role la super pret.

Unde ma gasit roti pentru carucior.

Am intrebat in stanga si in dreapta unde as putea gasi rotile ideala pentru caruciorul Mayei, si va spun sincer ca am primit un singur raspuns Tente.ro.

Curiozitatea a invins si am intrat pe site-ul lor unde recunosc ca este raiul rotilor pe pamanat. Nu exagerez dar acolo ma gasit o multitudine de roti si role pentru intrebuintari diverse.

Am ales una la intamplare, si asta pentru ca eram curioasa sa vad ce informatii gasesc la fiecare model. Am ramas placut suprinsa cand am vazut multitudinea de detalii trecute la fiecare mdel in parte.

Am cautat ce aveam eu nevoie si aici am gasit roti si role la super pret, am gasit informatii utile, detalii despre date tehnice si multe informatii folositare daca dorim sa pastram durata de viata a produsului ales.

Consider ca este foarte important ca la un produs sa fie precizate aceste, pentru ca de cele mai multe ori nu stim aceste detalii si ajungem sa scurtam perioada de viata a unui produs.

Am inceput sa rasfoiec site-ul si am gasit o multitudine de roti si role ce pot fi cumparate de la ei, cum ar fi: role pentru scaune, role pentru mobilier, role design, role din otel si lista poate continua, la fiecare model in parte gasim detaiile necesare atat pentru instalare cat si pentru prelungirea duratei de viata.

Puteti lua legatura cu cei de la Tente.ro, la numarul disponibil pe site-ul, telefon‎: +40 / 259 410 018, numar de la departamentul de vazari din Oradea, tot la sectiunea contact gasi si adresa de mail unde le putem cere diferite detalii, acestea fiind: office@tente.ro.

Veti gasi deasemena suport pentru posibilele probleme intalnite, dar si detalii despre istoricul lor si despre unde mai au sedii.

Tente.ro este o companie cu ani de experienta in spate, ce au ridicat mobilitatea la rangul de arta, ce s-au facut un scop general din usurarea muncii fizice, realizand roti si role pentru diferite lucruri, printre care dulapuri de mobilier, paturi de spital, carucioare de cumparaturi.

Am evoluat foarte mult din acest punct de vedere si asta cu ajutorul celor de la Tente.ro care isi fac meseria cu dedicare si asta pentru noi ceilalti pentru ca fara ei nu ne-am putea bucura de o viata usoara si mobilitate din plin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *