Castaniu violet, va rog!

Îți vorbeam zilele trecute de nerăbdare cu care am așteptat un colet, acum îți spun cum am numărat zilele pana am folosit produsele ce se găseau în colet.

loncolor

Mai bine zis o parte din ele pentru ca o crema de maini am folosit-o încă de atunci, dar revin cu păreri despre ea cu alta ocazie. În trecut uram schimbările,  îmi era frica de ele și mult timp le-am evitat, acum totul sa schimbat și am început sa le îmbrățișez cu drag și sa ma bucur de fiecare în parte.

Despre o schimbare vreau sa vorbesc și azi, m-am născut cu parul blond, un blond ciudat în 4-5 nuanțe,  pe care ulterior l-am transformat în șaten aluna și care acum a devenit castaniu violin.

castaniu violin9

Am ales culoarea aceasta din nuantele disponibile la Loncolor, firma ce trebuie sa recunosc e prima data când o folosesc, dar nu va fi și ultima. Spun asta pentru ca am doar cuvinte de lauda, ca m-au impresionat și vreau sa îți spun  de ce.

În primul rand: culoarea prinde exact ca pe cutie, rar am văzut asa ceva deci un mare plus, mai primește un plus pentru pelerina din fiecare cutie, este prima dacă când nu caut ca bezmetica prin casa ce sa folosesc pentru a nu murdari hainele, un alt plus ii revine pliculetului cu masca, nu are un parfum frumos dar miroase a plante, ceea ce ma bucura enorm.

Conținutul cutiei : un tub de vopsea, doua plicuri de oxidant, un pliculeț masca, o pelerina,  doua mănuși și instrucțiuni în romana, un alt plus.

castaniu violin8

Am stat cu vopseaua în cap 30 de minute și rezultatul este acesta.

castaniu violin7 castaniu violin6 castaniu violin5 castaniu violin3 castaniu violin4 castaniu violin1 castaniu violin2 castaniu violin

Ai folosit pana acum produse Loncolor?

21 de comentarii la „Castaniu violet, va rog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.