Horoscopul – parte din viata noastra

Inca de cand ne nastem, primim o stea, un semn zodiacal sub care ne nastem si care ne poarta noroc.

Daca in trecut acestea se calculau in functie de luna, soare, datele de nastere a parintilor si multe altele, acum nu prea se mai tine cont, dar totusi de cand incepem sa constientizam unele lucruri ni se spune ca suntem nascuti in zodia speficica perioadei, ca este un semn de apa, foc, pamant sau aer – depinde de zodie, si bineinteles ni se spune care sunt caractericile zodiei respective.

In fiecare publicatie din ziua de azi exista rubrica destinta horoscolului unde este prezentat pe scurt ce prevad astrele pentru fiecare zodie in parte.

Eu sunt in nascuta pe 2 mai, prin urmare sunt in zodia taurului, si fetita mea este nascuta in zodia scorpion, desi rar citesc horoscul pentru mine, pe Maya caut mereu pe motoarele de cautare horoscop pentru copii, si intr-u pe gokids.ro, un site unde pe langa horoscoul zilnic, puteti gasi informatii speficice zodiilor, cum ar fi planete guvernante, elementul reprezentativ, pietre pretioase, culori preferate, animale reprezentative, si multe alte lucruri bune sau mai putine bune despre zodiile respective.

scorpion

Veti gasi tot pe site jocuri, filme, bancuri, citate, muzica si multe altele, un site unde virusii nu au ce cauta fiind foarte sigur, si ne riscand o posibila infectare, un site ce merge foarte bine si unde veti gasi multe jocuri ce pot fi pe placut tuturor.

Sunt foarte multe persoane ce cred in horosc, si care il citesc zilnic, fie in ziare fie pe internet sau dimineata in timpul stirilor, dar cei mai multi – cei ce au acces la internet – folosesc telefoanele, tabletele sau gadgeturile din dotare pentru a citi horoscopul, de aceea gokids.ro este locul ideal pentru a fi mereu la curent cu ce ne-au rezervat astrele pentru ziua respectiva.

Chiar daca cei mici nu stiu sa citeasca, si aici ma refer la cei pana in varsta de a merge la scoala, sau de a incepe sa citeasca horoscopul, atunci cand cei mari ajung la rubrica acesta inevitabil citesc si horoscopul pentru copii, si astfel rubricile din ziare sau de pe internet, aceasta rubrica ajunge cea mai citita sectiune dintr-un ziar.

In concluzie daca vreti sa citit un horoscop bine realizat, sau doriti sa stiti mai multe detaliile despre zodiile copiilor, ale prietenilor sau a membrilor din familie, va invit sa faceti o vizita site-ului gokids.ro si acolo veti gasi pe langa horoscop, jocuri si multe alte lucruri.

2 comentarii la „Horoscopul – parte din viata noastra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *