Pentrecere pentru copii cu animatori

Dacă în perioada când eram eu micuța petrecerile aniversare constau într-o simplu adunare în casa cu prietenii ( copii vecinilor sau colegii de clasa) cu gustări realizate de mâinile dibace ale mami, cu sucuri pe care le gustam doar atunci la aniversari și un tort gustos dar deloc arătos, acum totul sa schimbat.

La fiecare căutare pe internet găsești firme de specialitatea care se ocupa cu organizarea petrecerilor pentru cei mici.

Am cautat și eu pentru ca se apropie ziua fetitei mele și am găsit site-ul www.infinityevents.ro un site unde am găsit exact ceea ce vroiam pentru ziua fetitei mele.

Voi începe prin a va spune cate ceva despre site, în primul rand este frumos colorat,  vei găsi pe prima pagina personal din desene animate, am gasit promoții uimitoare, cum ar fi: mașină vata de zahar plus animație doua ore, jocuri interactive, muzica, dansuri, face painting, modelaj baloane și bonus tun de confeti mare toate la prețul de 259 RON, alegând aceasta promoție economisești 100 lei, la rubrica promoții veți găsi foarte multe astfel de pachete care mai decare mai atractive și mai convenabile, trebuie doar sa vizitați site-ul www.infinityevents.ro.

Pentru ca au început sa se poarte ursitoarele la botezul copilului, cei de la Infinityevents.ro îți oferă trei ursitoare bune – sanatate, noroc și iubire – împreună cu microfon wireless, muzica, cadouri norocoase pentru copil  show realizat de actrițe profesioniste, sesiune foto și tun de confetii la prețul de 299, aceasta fiind oferta lunii.

 Tot pe site veți găsi tot ce aveți nevoie pentru petrecerile organizate cu ocazia sărbătorilor de iarna toate la preturi uimitoare.

Ce servicii mai oferă infinityevents.ro?

Pentru ca este o firma care se respecta, oferă și servicii de fotograf, video și dj, pentru nunta și botez. Un pachet complet pentuziasm botez îl puteți găsi la prețul de 1449, si include partea video – filmarea întregului eveniment, partea foto – surprinderea întregului eveniment în fotografi realizate cu profesionalism și un bonus un album ce cuprinde cincizeci de fotografii imprimante pe hârtie fotografica lucioasa sau mata în funcție de alegerea fiecăruia.

Pe cei de la Infinityevents.ro ii puteți contacta la numerele de telefon 0760 52 29 82 și 0726 20 70 93 ambele numere le găsiți în sesiunea de contact împreună cu adresa firme: Bucuresti, Aleea Dolina nr. 3B sector 4.

Pentru ca cei mici ne luminează viata încă din primul moment în care ei apar în viata noastră, și pentru ca de fiecare data am face tot ce ne sta în putere de ai face fericiți,  cei de la Infinityevents.ro ne pun la dispoziție personaje de poveste, decorațiuni pentru petreceri,  echipamente profesionale pentru nunti și botezuri, ursitoare pentru a le ura tot ce este mai bun piticilor noștri și multe alte lucru necesare unui petreceri reușite.

Este foarte ușor sa faci un copil fericit, trebuie doar sa asculți ceea cea spune, pentru ca atunci ei ne spun și micile lor dorințe,  si daca vom tine cont de ele la momentul potrivit putem organiza o petrecere de neuitat pentru cel mic.

Pentru mai multe informații,  preturi pentru toate buzunarele și multe chipuri fericite va invit sa vizitați site-ul lor și cu siguranță veți îndeplini dorinota celui mic cu ajutorul acestei echipe minunate.

 

Un comentariu la „Pentrecere pentru copii cu animatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *