Scrisoare pentru tine

scrisoare

Draga mea, iti scriu aceste rânduri pentru ca fara tine nu as fi aici, tu draga mea ma faci sa continui ce am început acum ceva timp.

Îți mulțumesc ca m-ai făcut mai buna, mai atenta la detalii, mai atenta la ce scriu, si mai ales la cum scriu, iti mulțumesc ca m-ai făcut sa evoluez și vreau sa fiu mai buna.

Cu ajutorul tău am ajuns sa fac fapte bune, aici vorbesc donarea de hăinuțe,  nu ti-am spus de asta ca nu o fac ca sa ma laud, pur și simplu știu cat de greu este sa începi de la zero și sa stai cu teama ca mâine ploua și nu ai ce sa ii dai mai gros celui mic, nu, nu am pățit asta pentru ca înainte de venirea Mayei am primit hăinuțe cat sa imbrac trei copii nu doar unu, dar sa revenim: mulțumesc ca îți bei cafeluta alături de mine și citind aceste gânduri,  pentru ca deși la început nu dădeam asa o mare importanta, ei bine acum îmi place sa fiu în compania ta și sa îți spun părerea mea sincera despre orice.

Draga mea, eu închei aceste rânduri cu promisiunea ca voi face tot ce îmi sta în putință sa postez regulat,  articole incitante care sa te facă sa revii. Promit de asemenea ca voi spune părerea mea sincera despre produsele testate și ca voi încerca să fiu din ce în ce mai buna atât la poze cat și la pozat.

Gata te las, dar nu înainte de a-ți mulțumi pentru timpul acordat citirii acestor rânduri.

2 comentarii la „Scrisoare pentru tine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *