Studio de videochat romanesc

Meseria de model videochat este deja destul de cunoscuta la noi în tara, dacă la început erau doar câteva studiouri, si aceasta meserie era cunoscuta despre un job era consider rușinos,  si nu foarte multa lumea aplica pentru el.

Era considerat un job pentru fetele cu moravuri ușoare, si fiind aspru criticate cele ce practicau aceasta meseria, doar ca cei ce criticau nu știau ce se întâmplă exact în spatele ușilor închise.

Exista studiouri de videochat romanesc?

Raspunsul este simplu: da, exista studio de videochat romanesc, unul este în București, mai exact cel mai luxos studio de videochat din capitala, cu mao multe locații, acestea fiind situate în zonele următoare:Calea Mosilor, Obor, Piata Muncii, Berceni, Brancoveanu, Unirii, 13 Septembrie, Cotroceni, Militari, Crangasi, Victoriei, Stefan cel Mare, Tei, Colentina, Pantelimon, Iancului, Titan, Salajan, Dristor, Vitan, Tineretului. Pe cei de la Live Studio ii puteți contacta telefonic la numerele de telefon 0768 44 44 47, 0727 44 44 47  sau 0768 44 44 47, aceste numere le găsiți afișate și pe site-ul lor livestudio.ro, unde este specificat cu litere roșii,  ca nu angajează cupluri sau băieți.

Deci dacă ești o tanara domnișoară în căutarea unui loc de munca plăcut,  cu program flexibil și salariu atractiv nu îți mai rămâne nimic de făcut decât sa cauți în motoarele de căutarea studio de videochat romanesc și sa intri în pe site ul celor de la Live Studio.

De ce sa alegi acest studiou,  pentru tot pe site îți sunt prezentate 15 motive bine definite ce te vor face sa ii alegi, aceste motive sunt: Corectitudine si legalitate 100%, training intensiv de calitate, eficienta si coordonare zilnica, traineri individuali 24/7, suport tehnic 24/7, promovare modele gratuita, ședințe foto si video gratuite, comision real si corect 100%, plati corecte si mereu la timp, fara amenzi sau penalizari, bonusuri si premii consistente, stabilitate si vechime pe piata, colectiv exclusiv feminin, discretie si confientialitate, respect si incredere BONUS.

Dacă tot nu te-ai convins după ce ai citit aceste motive, nu îți mai rămâne decât sa răsfoiești site-ul cu mare atenție, sa intri la galerie si sa vezi câteva imagini din interiorul câtorva studiouri, vei vedea ca este un studio unde de luxul este la el acasa,  un loc plin de eleganta care te face sa ramai.

După o mica vizita virtuala, poți afla tot de pe site cat poți câștiga încă de la început din acesta meserie, dar și condițiile ce trebuiesc îndeplinite pentru a face parte din echipa celor de la Live Studio, acestea sunt: vârsta minima de 18 ani, sa vi cunoști bine limba romana, sa cunoști cel puțin o limba străină, scris, sa fii o persoana civilizata, fara vicii care ar dauna unui colectiv, sa fii o fire rabdatoare si sa intelegi ca succesul se construieste si nu vine pe fuga, sa ai un limbaj si o atitudine placuta, demne de un mediu de lucru profesional, sa ai un fizic plăcut și îngrijit,  sa fii open monden și sa îți dorești să devii o persoana mai buna și sa exceleze profesional.
Pe site veți găsi multe informații utile și vei înțelege ca jobul de model videochat nu este un job rușinos,  si ca oamenii au evoluat mult și au renunțat la astfel de concepții învechite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *