Week in photo #3

Sa mai terminat o saptamana, parca timpul are aripi pentru ca deja trece mult mai repede decat pe vremea cand eram copil. Ma uit la Maya si nu imi vine sa cred ca a trecut un an si ceva de cand a venit pe lume :).

A treia saptamana sa incheiat de cand  am inceput seria aceasta de articole, si acum vreau sa iti prezint in poze saptamana ce tocmai sa incheiat.

Desi a trecut ziua indragostitilor sotul meu ma suprins cu un cadou tarziu, dar mult dorit.

Samsung Galaxy Grand Prime

Mi-a luat un telefon cu ecranul mare si camera pe fata asa cum mi-am dorit :).

Am primit o comanda ce sincer credeam ca va ajunge pe la inceputul lunii urmatoare, dar Bornprettystore.com ma suprins cu rapiditatea livrarii, comanda ce a ajuns direct in cutia mea postala, yuppy.

12744419_657060787768500_5030488444014404963_nAm asteptat curierul o intreaga saptamana si a venit in ultimele doua zile – vineri si sambata :), ador cand primesc suprize sambata.

loncolor

Vineri am primit coletul de la Loncolor, pe care cu mare drag astept sa il folosesc si sa ma bucur de o noua schimbare de look, dar recunosc ca deja am inceput sa folosesc crema de maini care miroase wow.

ziaja

Sambata am primit supriza din partea Ziaja (Jaia ) pe care abia astept sa o folosesc.

Am observat cu o mare bucurie ca telefonul meu face poze la fel de bine cu prietenul meu Nikon, un aparat ce il ador si ce nu poate fi inlocuit.

Pe lista cu propusele pe anul 2016 – era si mai des pe instagram – am inceput sa lucrez la ea :), si va las aici contul meu.

O saptamana plina de minunatii, alaturi de tine si in care am descoperit lucruri noi, saptamana ta cum a fost?

Pupici

4 comentarii la „Week in photo #3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *