Accesorii cu stil

Accesoriile sunt pentru mine una din cele mai importante lucruri dintr-o ținută,  de fiecare data când plec de acasă aleg cu mare atenție ce accesorii port.

Recunosc ca de la mana nu îmi lipsește niciodată ceasul și bratara, dacă fară inele  sau lantisor stau fără nici o problema în schimb fără brățări nu pot sta.

Acum ceva timp am descoperit aceasta pasiune și de atunci o fructific de cate ori am ocazia, achiziționând cate una noua de fiecare data când am ocazia.

Nu știu numărul acestora, cei drept, dar lunar mai adaug cate una noua la colecție, si acum  am pus ochii pe o noua bratara, este de la imperi.ro, în site cu produse absolut minunate, si de unde i-am spus sotului de unde îmi poate cumpăra câteva bratari cadou.

IMP01-1_imported_-IMP02-1.jpg_grande

Pe imperi.ro puteți găsi brățări argint, atent lucrate și special confecționate pentru a incanta persoana destinata sa o porte. Sunt realizate din materiale de foarte buna calitate menite sa crească durata de viata a brățărilor.

Sunt brățări placate cu aur de 24k și care conțin pietre semiprețioase, doar după aceste detalii va puteți da seamă de calitatea lor.

Cum iti spuneam îmi plac bratarile in mod special și de aceea mereu sunte în căutare după unele noi, îmi place la nebunie sa am ceva recent achiziționat la mana, și când acestea atrag privirile celor din jur, este mai mult de perfect.

Dacă vrei și tu sa atragi privirile celor din jur sa faci un cadou special unei persoane dragi, nu trebuie sa faci nimic altceva decât sa intri pe imperi.ro și sa alegi cadoul perfect pentru acea persoana draga ție,  dar îți poți cumpăra și ție una, nu trebuie neapărat sa o faci cadou, si sunt absolut sigura ca atunci când vei intra în posesia ei vei și încântată de alegerea făcută.

3 comentarii la „Accesorii cu stil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *