Am gasit si online articole de camping

Nu sunt tocmai o iubitoare de natura, desi de cand sa nascut micuta Maya aleg cu placere o iesire in parc alaturi de ea. Desi este micuta inca si nu pot pleca peste tot cu ea, am decis ca imediat ce varsta ei ne permite vom merge cu cortul, pentru a se putea bucura de natura.

Am inceput deja sa facem liste cu ceea ce ne trebuie, si pentru ca am terminat lista, am inceput sa cautam locuri de unde putem cumpara tot ce am trecut pe hartie.

Din cauza programului ne este practic imposibil sa luam fiecare magazin de specialitate la colindat si asa ca am inceput vanatoarea online, si asa am gasit si online articole de camping.

Ce am gasit mai exact?

Am gasit un magazin online, foarte bine aprovizionat cu tot ce este necesar unui camping de neuitat. Este foarte dificial sa gaseste toate cele necesare unei astfel de iesiri, si cand le gasesti pe toate la un loc este cu adevarat de mentionat si de tinut minte.

Am spus ca am gasit, dar nu ti-am spus si site-ul, se numeste www.craimont.ro, un loc de pune pret pe iesirea in aer liber si tocmai din acest motiv a fost infiintat.

Aici poti gasi: haine groase pentru dama si barbati, termosuri, brichete, ceainic, lanterna si chiar tacamuri, iar lista poate continua cu siguranta, pentru ca intr-o simpla expresie aici este raiul pentru camping.

Am pus tot ce aveam nevoie in cosul de cumparaturi, si mare mi-a fost suprinderea cand am vazut ca la comenzile ce depasesc 150 lei transportul este gratuit.

Mi se pare fascinant faptul ca am gasit si online articole de camping, pur si simplu am scapat de umblat, si pe langa asta pot cere ajutorul celor ce se ocupa cu vanzarea produselor pentru a fi sigura ca nu am uitat nimic.

Magazinul Craimont.ro il gasiti atat online cat si in Bucuresti, Craiova, Iasi si Pitesti, pe site-ul lor gasesti adresele magazinelor fizice cat si numerele de telefon.

Este foarte important sa aloci timpul necesar unei astfel de ieri pentru ca seara pot aparea conditii meteo neprevazute, temperaturi mai scazute si de aceea e nevoie sa fi echipat corespunzator.

De asemenea trebuie sa iei in calcul mancarea, depozitarea acesteai, micile dependente, cum ar fi cea de cafea, si astfel e necesar sa ai la indemana ustensilele necesare pentru acestea.

Eu am decis sa ma informez foarte bine despre locul unde putem merge cu cortul, variantiile de temperatura, si alti facturi, si pentru ca vorbim despre o iesire cu fetita noastra trebuie sa luam in calcul si alte aspecte pentru a nu pune in pericol viata ei.

Sunt sigura ca ii va placea in natura, mai ales daca va avea ceea ce are nevoie, si sa fim seriosi si noi ca adulti avem nevoie de o iesire in natura, departe de zgomotul urban, internet, telefoane, televizoare sau alte gadgeturi ce ne tin ocupati pe toata durata zilei.

Asa ca daca vrei sa ai parte de o iesire de neuitat in natura apeleaza cu incredere la Craimont.ro pentru ca aici vei gasi tot ceea ce ai nevoie pentru asta.

2 comentarii la „Am gasit si online articole de camping

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *