Animatori copii București

Dumnezeu ma binecuvântat cu o fetita minunata, si inca de când s-a născut îmi fac planuri de cum se vor desfășura zilele sale aniversare.

S-a născut într-o zi de noiembrie și de atunci totul s-a schimbat, totul a intrat intr-o alta dimensiune și se măsoară în prințesele Disney, desene animate,  jucării de plus, cuburi și multe alte lucruri ce definesc o copilărie minunata și de care își va aminti cu drag.

Multe s-au schimbat și deși am crescut am noroc sa vad lumea prin ochii migdalați ai fetitei mele.

Pentru ca timpul trece intr-o mare viteza, parca prinde aripi, si cum cu pasi repezi se apropie cea de-a doua aniversare a Mayei, în luna noiembrie vreau sa ii organizez o petrece de neuitat, în compania prințeselor Disney.

Am început sa caut pe internet firme specializate în aniversari care includ și animatori copii Bucuresti.

 Am găsit cu usurinta un site foarte frumos și ușor de navigat, petrecericupersonaje.ro este un site viu colorat plin de personajele mult îndrăgite de fetita mea, care oferă animatori ce seamănă foarte bine cu persoanele intruchipate de aceștia.

Motive pentru care trebuie sa ii alegi?

Ei ne prezintă încă de la început cinci, dacă rasfoim site-ul cu atenție găsim mai multe motive pentru care trebuie sa ii alegem,  printre cele enumerate de ei le găsim pe următoarele : servicii de calitate , echipa tanara si profesionista, spectacol unic in Romania cu Ursitoare BoteBotez,  Accesibilitate! Venim oriunde doriti, pasiuneile noastre, acestea sunt motivele prezentate de ei, la care aduc argumente bine definite.

Ii puteți contacta la numarul de telefon: 0734.131.825 sau la adresa de mail -contact@petrecericupersonaje.ro, la aceasta adresa puteți trimite mail în cazul în care aveți întrebări, sau doriti să stabiliți detaliile unui eveniment.

Pe lângă animatori oferă servicii precum, ursitoare pentru botez: Intelepciunea, Norocul si Iubirea, 3 ursitoare fermecatoare, isi fac aparitia pe fundal muzical de exceptie. Ursitoarea iubirii ii canta un cantecel bebelusului apoi incepe sa urseasca numai de bine alaturi de celelalte zane, totuși exista și un pachet compet care include și ursitoarea cea rea, aceasta având un rol comic foarte  bine pus la punct realizând împreună cu celalalt trei un spectacol de neuitat.

De asemenea veți găsi Mos Crăciun de închiriat, care vorbește cu copii, ascultând cu mare atenție cerințele acestora, si care vine însoțit de spiriduși, craciunite, mascota sau Ella,  în funcție de preferințele dumneavoastra.

Și cum imaginația celor mici este de nemărginit, si trebuit pusa la lucru, va oferă și ateliere de creație,  al cărui tarif începe de la 150 lei și variază în funcție de numărul de copii.

Asa cum va spuneam veți găsi multe informații despre ce servicii ofera petrecericupersonaje.ro,  si pentru a putea citi cat mai multe lucruri despre serviciile,  tarife dar și galeria foto/video faceți o simpla căutare după expresia animatori copii Bucuresti și veți găsi site-ul inostru primele rezultate.

Eu m-am decis voi alege prințesele din Regatul de Gheata împreună un Olaf pentru ca aceștia i-au atras atenția în prezent micuței mele.

Te invit sa vezi ce personaje minunate poți găsi pe site și sa imi spui care îți place cel mai mult.

Un comentariu la „Animatori copii București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *