Cu Carmine Shoes visele devin realitate

O fost o data ca niciodată o fata, care adora sa umble desculta , cat era ziua de lunga străbătea ținutul în lung și în lat desculta și niciodată nu o deranja nimic.

Intr-o zi, pe când își face obișnuitele plimbări a găsit un afiș în care scria ca printul da o petrecere, si ca toată lumea din regat este invitata.

A inceput sa își facă iluzii și intr-un suflet sa întors în sat pentru a găsi ceva de încălcat si de îmbrăcat pentru a da bine în fata tânărului print.

A ajuns în dreptul celui mai vizitat magazin de pantofi din sat, dar pentru ca era murdara pe haine și pe picioare vânzătoare nu a primit-o înăuntru, vorbindu-i de sus și plina de dispreț, si cu superioritate ii făcut semn sa plece.

Supărată tanara fata pleca, deși le-a explicat cum a știut mai bine ca are cu ce plăti pantofii și ca își dorește tare mult sa participe la bal.

Dezamăgită se așează pe treptele din fata unui magazin, ne dând importanta specificul magazinului, stătea și plângea. În ușa apare o domnișoară care o invita înăuntru.

Cenușăreasa ii spune ca nu intra de teama sa nu murdărească ceva, și ca mai bine pleacă. Oprita de tanara domnișoară, aceasta intra în magazin, si observa cu uimire ca era un magazin plin cu pantofi dama.

I se aduce apa pentru a-și spala picioare murdare, un scaun pentru a sta confortabil și o mulțime de pantofi stilettotoate minunate și gata de a fi probate.

Își alege câteva perechi superbe de pantofi și iese din magazin cu mâinile pline de pungi ce conțin cutii de pantofi. Când ridica privirea observa cu stupoare ca fusese intr-un magazin pantofi Carmine Shoeslocul în care doar cele mai cunoscute prințese se incalta.

0ca9f5f0b7f6f0ed037f7835b949d677

Odată ajunsa acasă își pune o pereche de pantofi și ca prin farmec o minunata rochie apare pe ea, o rochie ce se asortează perfect cu pantofi din piele aleși.

Fiind gata Cenușăreasa pleacă la bal, pregătită sa fure inima printului și sa rămână pana la terminarea balului, pentru ca acum nu mai era condiționată de ora data de Zana Cea Buna, și nu risca sa isi piardă pantofii, pentru ca cei ce ii purta erau perfecți pentru ea și ii cumpărase de la Carmine Shoes, singurul loc unde pantofii își aleg stăpânii și nu invers.

Reușește și impresionează printul,  dar și sa ii dea peste nas vânzătoarei ce o alungase din magazin, si pentru ca avea pantofii corespunzători a rămas alături de print pana la adânci bătrânețe.

Un comentariu la „Cu Carmine Shoes visele devin realitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *