Empties #1

Îți spuneam intr-un articol ca imi doresc sa fac un astfel de articol, sau mai bine spus sase, unul la fiecare doua luni, pentru ca doar asa voi avea despre ce sa îți povestesc.

Desi stau acasă, nu prea obișnuiesc sa folosesc regulat aceleași produse, dacă ar fi sa îți arat produsele mele începute,  multe la număr ai înțelege ce îți spun.

Totuși aceste doua luni m-am chinuit sa respect acest lucru și sa folosesc  regulat aceleași produse pentru a le termina.

DSCN3608

Hai sa incepem :

Încep cu parfumul, este de la Avon, are un miros wow, mi-am plăcut la nebunie și mirosul persita destul de mult.

Am consumat multe produse pentru dus, ador gelurile de dus de la Avon, a fost o promoție interesanta și am achiziționat săpunul lichid la un preț tare bun, amândouă m-au cucerit cu mirosul lor și le-am savurat la fiecare folosite.

Cele doua de al Nivea, doua mostre, le-am primit de la o minunata persoana, va spun sincer ca e prima data când nimeresc un gel de dus ce își păstrează mirosul și după ce am terminat baita.

Un alt gel de dus este cel de la Oriflame, am și loțiunea de corp dar nu am inceput-o încă având de terminat una de ala Ziaja și abia apoi ii vine rândul,  mirosul nu este tocmai pe gustul meu dar ma atras particulele de sclipici deși pe piele nu se vedeau :).

Am folosit din pura curiozitate doua mostre de la Ziaja ( Jaia) intr-un pliculeț se afla suficient produs pentru o spălare, amândouă m-am impresionat și cu siguranță le voi cumpăra în varianta mare.

Am decis ca este timpul sa arunc perlele de la Avon, le am de ceva vreme și…ei bine țin la tenul meu și nu vreau sa ii fac rău,  asa ca pa pa perle.

Șamponul de la Gerocosen vine împreună cu o loțiune,  pe aceea nu am terminat-o dar cred ca va intra în următorul articol de acest gen, promite stoparea căderii parului, dar nu o face..deci un mare minus din parte mea.

Loțiunea de la Tesori de Orienti a fost pe placul mamei mele,  dar mirosul este ceva ce pur și simplu te înnebunește, o am de ceva vreme și abia recent am terminat-o, totuși este super,  intra repede în piele, si mirosul persista.

Am terminat rimelul meu de suflet Colossal de la Maybeline, ador periuța lui și din cauza asta ii sunt fidela de vrei câțiva ani.

Ultimul este fondul de ten ce îl iubesc, cel de la Lacura Beauty, are și un review făcut acum ceva vreme, dar am tot tras de el pentru ca la noi nu se găsește și nici nu mai am de unde sa îl iau.

Era sa uit, am terminat un pachet de dischete demachiante, la un preț bun m-am înțeles tare bine cu ele, le voi recumpara.

Acestea sunt produsele mele terminate pe parcursul a doua luni, sunt tare incantata ca am reușit sa îl fac 🙂 sper sa îți placa și articolul meu.

P.S. Am reușit performanta de a pierde cardul de memorie de la aparat, prin urmare și pozele

🙁 de aceea acest articol nu are poze.

4 comentarii la „Empties #1

  1. Wow , ai strans ceva produse , tare mult ma tenteaza sa testez produse ziaja , am vazut pe aoro dar parca nu ma indur sa dau o comanda , mi ar fi placut daca ai fi pus si poze ca e mai usor de inteles care sunt produsele , sper sa nu te deranjeze remarca mea , pupici

    1. Nu are de ce sa ma supere, oricum sunt supărată ca am pierdut cardul ce conținea pozele pentru articol :(, voi face un colaj cu pozele de pe internet și pe viitor cum fac poze le mut pe laptop ca asa nu le mai pierdut :(.

    1. Și acesta trebuia sa aibă, dar am pierdut cardul :(( și articolul este scris de vreo săptămână, tot atunci am făcut și pozele, produsele au ajuns la gunoi apoi :(.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *