Florile si admiratorul secret

Fiecare femeie o data în viata are un admirator secret, indiferent de situație de multe ori se întâmplă ca acesta sa rămână în umbra și la stadiul de secret, dar se poate intampla si invers, ca acesta sa ia initiativa, si sa vrea sa cucereasca.

Menționez ca nu sunt tocmai cea mai frumoasa fata de pe pământ,  ba din contra sunt o fata normala, zbanghie cu parul blond și ochi albaștri, nimic special, si spun toate astea pentru ca au un rol important în povestea mea.

Totul a început intr-o dimineața, când de la biroul celor de la paza primesc un telefon, cum ca as avea un colet, cobor deși mi se părea imposibil când jos sunt întâmpinată de un trandafir insotit de un mesajul: Mai este putin! Nu tu semnatura, nu tu nume, nimic de putea spune exact cine este expeditorul.

Intreb curierul cine este expeditorul, si imi spune sec: nu stiu doamna cine este, eu ma ocup doar cu livrari flori.

Imi iau trandafirul si urc inapoi in birou, astept telefonul de rigoare, ceva gen ti-a placut cadoul meu, dar nimic, acesta nu vine, dar nici alt eveniment notabil nu se intampla. 

In fiecare saptamna acelasi lucru sa intamplat, un mesaj simplu si un trandafir, pana intr-o zi cand mesajul s-a schimbat la fel si trandafirul, acesta s-a transformat intr-un frumos buchet de lalele alese atent pentru ziua mea care este in luna mai.

buchet-special-8-martie-p6ms93w479

In timp ce priveam cadoul, zaresc un mesaj altfel, dar care m-a facut sa realizez cine este admiratorul meu secret, pe cartonas scria: La multi ani Sefa de la Data Entry. O singura persoana imi spunea asa si in veci nu as fi crezut ca va face un astfel de efort incat sa caute o florarie online ce trimite flori cadou menite sa aduca un zambet pe buzele destinatarului.

Admiratorul secret a iesit la suprafata si i-am aflat numele, am aflat si ca a cautat mult timp o florarie in Bucuresti ce livreaza flori la domiciliu sau birou, si mai ales perfecta pentru a duce la bun sfarsit planul sau, a reusit toate astea cu ajutorul celor de la Livrare Flori Bucuresti, o florarie ce asculta ceea ce ai de spus si pune in aplicare cu mare atentie fiecare pas al planului tau, o florarie ce pune pret pe zambete, si livreaza comanda in trei-patru ore.

 logo

A stat in umbra si a urmarit reactiile mele, si fiecare comanda de flori a fost gandita pentru a-mi lumina ziua.

Asa cum spuneam mai sus, nu sunt tocmai cea mai frumoasa fata, dar el m-a observat, a vazut culoarea ochilori mei in spatele ramelor negre ale ochelarilor, l-am cunoscut dar din pacate pentru el am ramas doar amici, pentru ca inima mea, ei bine ea este data deja, a celui ce in prezent ii port numele.

Sotul meu nu este cel mai romantic, si niciodata nu s-ar gandi la un astfel de cadou, dar compenseaza in alte aspecte,  totusi aceasta parte din trecut a ramas doar in mintea mea,si acum a venit timpul sa ti-o spun si tie.

In final, asa cum spuneam orice femeie are un admirator secret, si cu toate ca admiratorului meu nu i s-a indeplinit dorinta de a fi impreuna, s-a bucurat ca a iesit din umbra, si ca suntem prieteni, eu in schimb sunt fericita sa aflu ca cineva ma considera speciala, si face atat de multe eforturi pentru a-mi atrage atentia.

Acest articol participa la Spring Superblog 2016, proba 10!

6 comentarii la „Florile si admiratorul secret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *