Husa iphone 6 originala

Îmi amintesc și acum primul meu telefon, o marca destul de bun,argintiu era, cu butoane mici și delicate,  cu camera foto și căști cu doape.

Era foarte încântata de el și  de fiecare data când cineva ma întreba ceva în legătură cu el răspundeam plina de mine ca e telefonul cumpărat din banii mei, și dacă se atinge de el, nu știu ce ii fac. Ma amuza cat de zăpăcita eram și copilăroasa.

Am ținut acel telefon ani buni, pentru ca nu îmi permiteam sa îmi cumpăr altul nou, și atunci când a, reușit sa îl schimb cel vechi arata ca și cum abia a fost scos din cutie.

Încă de atunci am realizat ca sunt genul de persoana ce are grija de lucrurile ei, și astfel ma impulsioneze sa cumpăr gadgeturi de care am foarte mare grija.

A trecut ceva timp de când mi-am cumpăraterminat ultimul telefon, este un iPhone , îmi place la nebunie, dar trebuie sa ii achiziționez urgent o husa iphone 6 originala.

Am cautat în zona în care locuiesc și nu am găsit,  asa ca am intrat acolo unde știu cu siguranță că voi găsii husa iphone 6 originala, mai exact pe internet, pe site-ul oau.ro, un site am găsit o multitudine de modele de huse, care mai de care mai frumoase și interesante, ideale pentru telefonul meu.

La preturi accesibile și cu promoții atractive oau.ro este locul ideal de unde poți cumpărat ceva de calitate pentru telefonul tău.

Ce ma găsești pe oau.ro

În primul rand orice tip de husa dorești,  atât pentru iPhone cat și pentru alte modele de telefon, pe lângă asta folii de protecție.

În trecut acestea lipseau și fiind fata deseori zgariam ecranul telefonului cu cerceii din ureche, dar acum ca s-au inventat sunt perfecte pentru a proteja ecranul telefonului.

Puteți realiza comenzi telefonic, la numerele: 0747 354 868, 0726 951 474, 0762 607 510, acestea trei sunt afișate și pe site, alături de program de lucru, dar și modalitatea de livrare si plata: curierat rapid – Livrare 24 ore sau Posta Romana – livrare 3 zile.

Un alt lucru ce trebuie menționat este faptul ca la comenzi ce depășesc

54.99 lei transportul este gratuit.

Am rasfoit site-ul si am rămas impresionat de cat de bine aprovizionat este, dar și de cat de multe promoții au, pus și simplu perfect pentru orice iubitor de gadgeturi.

Pe site-ul lor veți găsi fotografii de la depozitul lor, dar și detalii în cazul în care produsul primit nu corespunde cu detaliile trecute pe site sau prezintă vreun defect, acesta poate fi returnat în 14 zile calendaristice.

De asemenea se specifica faptul ca contravaloarea transportului este achitat de client, dar și returnarea banilor se face doar în cont bancar ce trebuie specificat într-un mail trimis catrebuie adresa trecuta pe site, mai exact:  office@oau.ro , sau prin fax la 0332.814 588.

Persoane calificate se afla în spatele acestui magazin, si de aceea au toate detaliile specificate, pentru a fi observate încă de la bun început,  astfel se evita apariția unor neplăceri.

Dacă și tu ai un telefon ce necesita, husa, carcasa, sau folie de protecție apelează cu încredere la oau.ro pentru ca doar aici vei găsii ceea ce cauți.

3 comentarii la „Husa iphone 6 originala

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *