Maya si castelul de nisip

Îmi amintesc și acum ziua când tata mi-a luat cățel,  un ghem de blana care alerga în permanenta prin picioarele noastre, și care de fiecare data când se scutura mai pierdea cate un smoc de păr.

În perioada aia nu ma deranja sa curat după el, ba din contra o făcea cu amuzament pentru ca Billy venea lângă mine și ne jucam pe toată perioada curățeniei,  acum realizez ca numai curățenie nu era aia.

Am lăsat apartamentul de la bloc și am ajuns la curte, prin urmare adio stat în casa Billy, deci adio par prin casa.

Am crescut, mi-am făcut familia mea și de aici începe aventura, am primit o mogaldeata cu ochii de migdala și parul blond, care pe la un an și ceva a renunțat, a mersul de-a busilea și  începe sa exploreze lumea în piciorușele sale mici și dolofane.

Când locuiești la curte este inevitabil sa nu ai ceva de construit sau de reparat, eu nu fac nicio exceptie de la aceasta regula, si prin urmare într-un colt al curții o grămadă generoasa de nisip fin, numai bun de răscolit și împrăștiat.

Cum micuța Maya a descoperit ieșitul în curte, cu prinde ușa deschisa…hop top afara,  unde s-o găsești..e unde…în grămadă de nisip, pai unde altundeva.

Eram într-o zi  ma trezisem cu chef de treaba și începe o adevărată operatiuni e de curățenie ( trebuie sa spun ca sa dus curățenia mea de când cu mogaldeata), si scutur, matur, șterg praful, spăl geamuri  brusc liniște, prea liniște și ma întreb cu umire, unde o fi Maya?

Cum unde, la nisip, cum era ușa deschisa, s-a gândit sa aducă nisipul mai aproape și cu mânuțele ei mititele cara nisipul pe covorul meu proaspăt curățat. Și când am intrebat-o ce faci, mi-a răspuns plina de entuziasm:catel isip  ( castel de nisip )

 Ce sa fac sa rad sa plâng,  sa o iau de la capăt, sa dau în mintea ei și sa ma joc cu ea în nisip…nici eu nu știam,  dar înainte de a decide ma duc o fuga în mediul online și caut aspiratoare profesionalesi dau peste magazinul MarketOnline.ro, ma uit cu o timiditate de nedescris, parca ma vedea cineva, și ajung la concluzia ca am ajuns în raiul aspiratoarelor.

logo_marketonline_mic1

Și încep sa ma gândesc, care a fi mai bun pentru micile plăceri nevinovate ale Mayei, si dau peste Rohnson Aquatech R144tatăl tuturor aspiratoarelor existente vreodată,  cu o putere nominala de 1400W și maxima 1550W, cu un volum de colectare 15L, si cu accesorii precum perie pentru aspirare umeda, perie pentru aspirare uscata, perie în forma de T, perie rotund a și dispozitiv conturi, o garanție edem 24 luni, este aspiratorul ideal pentru mine.

Este un aspirator cu o tehnologie inovatoare de filtrare prin apa, extrage praful și murdăria în recipientul de colectare,  si filtru HEPA cu care este dotat retine 99,99% din particulele mai mari de 0.3 microni.

Ma convins încă de la primele randuri citite, îl pun în cosul de cumpărături și finalizez comanda, cat aștept sa vina coletul dau în mintea mogaldeatei și tragem o joaca zdravănă în nisip.

Cu aspiratorul Rohnson Aquatech curățenia este o joaca, si doar asa micuța Maya se poate bucura de un mediu curat dar și de timpul petrecut cu mami a ei.

Cu acest articol particip la Spring SuperBlog 2016 proba 1

4 comentarii la „Maya si castelul de nisip

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *