O noua viata, o noua casa

Am început sa decorez camera încă de la prima mișcare simțită din partea mogaldeatei, o fetita cu ochi de migdala și parul blond a făcut ca totul sa se schimbe.

Locuiesc  la curte, intr-o casa normală, care a prins viata de când a venit Maya, am simțit ca este fetita încă din momentul în care am aflat de existenta ei, e ciudat, si nu știu cum sa îți explic dar e ceva ce simți,  poate ca am avut o legătură speciala…habar am, cum sta treaba exact.

În prezent micuța Maya doarme în camera cu noi, pentru ca dormitorul ei nu este gata încă. Am stabilit cu tatal ei inca de la inceput ca vom folosim culori pastelate, deschise care sa dea viata dormitorului.

A fost relativ ușor sa alegem obiectele de mobilier, pentru ca ne-am dorit ceva practic, ușor de mutat, si in acelasi timp sa ii fie de folos timp îndelungat.

Partea dificila a fost sa găsim lucrurile ce aveau sa dea viata dormitorului, sa se combine perfect cu mobila aleasa și sa fie ușor de întreținut.

Știam deja ca trebuie sa mergem la Diego, locul unde eram siguri ca vom găsi parchet, covoare,  tapet, perdele, draperii si nu numai. Am ales un parchet laminat, foarte drăguț, închis la culoare pentru a contrastant perfect cu mobila.

5996285597715-laminalt-padlo-woodstep-castle-10mm-16556-colonial-hikory-enterior-01-604x430

Odată finalizata etapa parchetului, am cautat covorul perfect atât ca mărime cat și aspect, si l-am ales pe acesta.

5996285527026-szonyeg-tulipo-retro-8820-51-enterior-01-604x430

Am găsit o multitudine de covoare moderne, dar acesta completează perfect personalitatea ei excentrica, am ales tot de la Diego, perdelele și draperiile ideale și în aceeași tonalitate cu covorul ales.

5996285555159-fuggony-burma-malyva-enterior-01-604x430

Draperiile au avut nevoie de mici ajustări și toate au fost făcute de persoanale calificate de la Diego, au tăiat și surfilat pentru a evita orice destramare a produsului, si priceperea cu care au mânuit draperiile m-au făcut sa înțeleg de ce sunt cei mai buni în domeniu.

Am ales și un tapet cu model finut, astfel pereții nu sunt alb simplu ci au un plus de culoare și un aspect foarte plăcut.

5996285976817-aventures-12111603-enterior-01-604x430

Desi este încă mica, fetita noastră va avea un dormitor modern, în culori vii ce completează stilul ei  excentric,  mereu dornica de a descoperi ceva nou și intr-o continua dezvoltare.

Cu ajutorul lui Diego, camera Mayei este completa, si asteapta sa fie folosita și exploatată de mâinile ei micuțe și ochișorii ei cercetători după orice pata de culoare și orice este nou, și astfel o data cu venirea Mayei casa mea prinde contur și capătă un aspect drăguț.

Acest articol participa la Spring Superblog 2016, proba 3.

3 comentarii la „O noua viata, o noua casa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.