Sa ne schimbam garderoba

Azi am constatat cu stupoare ca nimic din șifonier nu îmi mai vine bine, am rămas uimita sa vad ca toate hainele sunt din sezonul trecut și ca trebuie urgent sa fac schimbări majore în stilul meu vestimentar.

Dacă ar fi vorba sa caut în magazinele obișnuite,  mi-ar lua o veșnicie sa găsesc ceva pe gustul meu, mai ales ca stau prost la capitolul timp liber.

Totul s-a schimbat de când cu micuța Maya, si timpul liber il dedic ei fără nici o problemă, dar totuși trebuie sa aloc timpul necesar acestui lucru.

Am început sa ador cumpărăturile online, și prin urmare când prind puțin timp liber la calculator caut haine si accesorii ieftine online și intru pe fiecare rezultat în parte pentru a găsi ceva potrivit stilului meu.

Asa am dat și peste xtina.ro un site super interesat cu produse la moda și cu preturi avantajoase, dar hai sa îți arat ce îmi place mine:

IMG_0423-800x600

La prețul de 129 lei, este fabuloasa, îmi place cu se vede cu aceea curea roșie, deși nu este inclusa în preț și este folosita doar ca modalitate de prezentare, arata chiar bine și se poate accesoriza cu o astfel de curea foarte ușor.

Recunosc  ca am ceva aparte cu accesoriile și am dat o raita la aceasta categorie, iar supriza a fost mare când am văzut ce lucruri minunate poți cumpăra la preturi foarte bune.

IMG_0610-800x600

Cerceii lungi dau unei tinute o nota speciala, de aceea de cate ori am ocazia achiziționez un model nou.

Și dacă vrei sa ieși din anonimat, o astfel de geanta este fix ce îți trebuie:

IMG_3556-1-800x600

Destul de interesanta și la un preț foarte bun,meșterea geanta ideala pentru cineva care dorește sa iasă din tiparele deja stabilite.

Nu îmi mai rămâne decât sa te invit pe xtina.ro pentru ca doar asa te poți convinge de preturile minunate și produse fabuloase au.

7 comentarii la „Sa ne schimbam garderoba

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *