Servicii de vidanjare in Bragadiru

Bragadiru este un oraș situat în apropierea capitalei, un oraș ce este intr-o continua dezvoltare atât din punct de vedere estetic cat și financiar.

Intr-un an de zile au apărut hipermarket-uri de renume, piețe bine aprovizionate dar pe lângă asta tot acolo au sediu câteva firme destul de bine dezvoltate.

Intr-o astfel de companie lucrez și eu, si intr-o zi un coleg ma roagă insistent sa ii găsesc o firma ce se ocupa cu servicii de vidanjare in Bragadiru, recunosc ca nu ma așteptam sa găsesc ceva în mod special și mare mi-a fost uimirea când am dat peste S.C. DINSTEF COM S.R.L., o companie cu capital privat integral romanesc, care are ca scop eliminarea deseurilor si a apelor uzate, salubritate si activitati similare, prioritar servicii
de vidanjare ecologica, vidanjare grasimi, curatare si spalare mecanizata, desfundare mecanizata a retelelor de canalizare.

Cum putem lua legătura cu DINSTEF COM S.R.L.?

Aceste servicii sunt trecute la ei pe site, alături de un numere de telefon unde pot fi contactate:  fix 021.421.07.91 si mobil 0744.146.589 / 0731.341.834, dar si o adresa de mail unde le puteți scrie:  office@vidanjari-desfundari.ro, am rămas uimita de cate servicii pot oferi aceasta forma, dar și de faptul ca dispun de mașini Iveco euro 4 și euro 5.

Tot pe site-ul lor veți găsi oferta de preț dar și o galerie foto cu mașinile din dotare. Imi amintesc ca au răspuns foarte repede la telefon , au fost foarte amabili și deși mi-au cerut destul de multe detalii au avut răbdare atunci când a trebuit sa caut informațiile cerute la colegii mei.

Am stabilit o zi în care au putut veni la sediul firmei și au fost foarte prompți și au rezolvat problema foarte repede.

Din acea zi în agenda mea este trecut numărul de telefon al firmei sub denumirea de servicii de vidanjare in Bragadiru, fiind foarte mulțumită de serviciile sale, la ei apelez la ori de cate ori avem nevoie și niciodată nu ne dezamăgesc.

Va spuneam ca pe site găsiți serviciile pentru care ii puteți contacta, printre acestea se numără servicii precum : servicii de vidanjare, desfundari , curatari canalizare, stropire spatii verzi, spalare spatii si incinte betonate, spalari piscine, decolmatari, denisipari.

Pentru ca firma la care lucrez se ocupa cu reciclarea deșeurilor,  se întâmplă foarte des sa se înfunde canalul din curte din cauza hârtiei căzute din baloți, dar și alte materiale ce împiedică trecerea apei atunci când ploua, si pentru ca am fost mulțumiti de serviciile lor, apelam la ei ori de cate ori se înfunda acel canal, si când auzim oameni ce cauta o mașină de vidanjare le recomandam firma DINSTEF COM S.R.L, pentru ca nu vrem sa ținem doar pentru noi calitatea serviciilor lor, și cum cele mai bune recomandări sunt cele date de apropiați, mereu vorbim cu entuziasm de aceasta firma.

Sunt foarte încântă ca am dat de aceasta companie, si mai ales ca sunt deschiși sa ajute atunci când cel ce ii contactează întâmpină dificultăți în explicarea problemei și mai ales ca sunt profesioniști și oferă servicii de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *