Unde poti lua lectii de dans?

Timpul a intrat intr-o noua dimensiune,  mai ales ca ziua cea mare se apropie, nu ziua mea cea mare, ci cea mai importanta zi din viata prietenei mele, ziua nuntii sale.

Pentru ca dorește un eveniment unic, minunat și de neuitat, dar își dorește ca dansul mirilor sa fie perfect, însă viitorul sot nu cochetează cu dansul.

Ma întrebat dacă știu unde poți lua lecții de dans, în Bucuresti, s i pentru ca eu ador sa dansez și ca mi-ar place enorm sa iau lecții de dans i-am spus ca știu locul ideal pentru ea.

Jdvdance.ro, este locul unde oricine poate învață să danseze, de la dansuri latino, de societatea, dansuri populare, orientale sau pur și simplu îți dorești lecții de dans în particular, la ei poți apela cu incredere.

Unde ii poți gasi?

Am notat adresa și vreau sa ti-o las și ție,  niciodată nu vei știi când ai nevoie de puțin ajutor, are doua locații,  iar adresele acestora sunt: Studio Muncii: Delea Veche 16-18, Sector 2, Bucuresti și Studio Stefan cel Mare: Str. Vasile Lascar nr. 171, etaj 2, Sector 2, Bucuresti, de asemenea îți las și numărul lor de telefon în cazul în care ai nevoie de lămuriri +(40) 0726 378 713.

Am rasfoit site-ul si pentru ca eu iubesc dansurile latino, ma bucurat sa vad ca prețul unui abonament nu este asa de mare precum credeam eu, Abonament lunar adulti (2 sedinte*/saptamana): 150 RON, PACHET PENTRU 2 (2 sedinte/saptamana): 250 RON, Abonament lunar adulti (1 sedinta/saptamana): 90 RON și pentru o ședință tariful este de 25 Ron.

As putea sa îți trec toate tarifele de pe site, dar nu ar avea sens, pentru ca doar intrând te vei vedea imagini din timpul cursurilor și asa va veți putea convinge ca merita sa urmați cursurile lor.

Pentru ca prietena mea vrea un dans al mirilor perfect, i-am spus ca prețul acestuia este de 450 ron, ca include 5 sedinte particulare, consultanta inainte de inceperea cursurilor și desfasurarea ultimei sedinte la salonul de nunta.

Astfel fiecare pereche de miri care apelează la serviciile lor vor putea dansa în salonul localului unde va avea partea speciale eveniment.

Prietena mea a apelat la ajutorul lor, și în prezent viitorul sau sor dansează ca un profesionist, si se completează perfect cu prietena mea.

Acum și tu știi unde poți găsi lecții de dans , la preturi bune și cu persoane calificate ce doresc ca și tu sa fi bun la dans și poți fi remarcat prin încrederea pe care o poți capătă în urma acestor cursuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *