www.masterautoglass.ro

Trăim într-o era în care autoturismul ne este indispensabil, pentru ca viteza este cuvântul ce poate descrie perfect aceasta epoca.

Traim intr-o lume aglomerata, în care toți ne grăbim sa ajungem la destinație, si nu ținem cont de ceea ce ne înconjoară.

În trecut mai putea observa lumea mergând pe bicicleta, mai vezi și acum dar în prezent baza este mașina.

Dar de se întâmplă când din diverse motive parbrizul este avariat, asa cum multi dintre proprietarii de mașini s-au trezit.

Cum ce se întâmplă? Trebuie cautat firma ce se ocupa cu montarea parbrizelor la preturi avantajoase, eu am găsit aceasta firma și o poți găsim singur pe site: www.masterautoglass.ro.

Ce poți găsi aici?

În primul rand specialiști în parbrize,  pentru ca este foarte important ca acesta sa fie montat corespunzător pentru o buna funcționare a mașinii,  dar și pentru protecția noastră.

Cu sediul în Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2 D (vis-a-vis fabrica de pâine Mopan)cod poştal: 720021, ii puteți contacta la numerele de telefon si fax: 0230 551.184; 0733 995.631, dar s-o la adresele de mail postate pe site: contact@masterautoglass.ro și manager@masterautoglass.ro.

Cu un program de lucru foarte accesibil oamenilor și anume de luni-vineri: 8.00 – 18.00 și sâmbătă: 8.00 – 13.00, pentru ca nu toți ne permitem sa părăsim locul de munca în timpul programului, aceștia au găsit soluția pentru cei ce întâmplă aceasta problema, fiind astfel la dispoziția noastră și sâmbătă.

Pe www.masterautoglass.ro veți găsi informațiinformații și în cazul în care aveți asigurare încheiată cu Allianz Țiriac, Carpatica Asig sau Generali Asigurări,  lucrând cu aceștia va pot înlocui parbrizul mult ma repede.

Cei de la masterautoglass se ocupa de asemenea și cu reparații parbrize,  folie solara autorizata R.A.R dar și cu montajul parbrizelor la domiciliu.

Pentru un astfel de serviciu – cel de montare parbrize la domiciliu, veți găsi informații pe site, printre care și faptul ca acest se taxează cu 1.5 lei pe km dus-întors , dar și numerele de telefon unde puteți suna pentru a chema o echipa de montaj, acestea sunt: 0230 551.184; 0733 995.631, doar asa veți putea beneficia de serviciile lor acasă , fără a fi nevoit sa va deplasați la sediul acestora. 

Cum va spuneam mai sus, tot ei montează și foliile soare, provenite de la doi producători,  aceștia fiind:  Sun Tek (made in U.S.A.) și  Llumar (made in U.S.A.), durata de montare evadează intre 4-5 ore, de asemenea se menționează faptul ca legea interzice montarea foliei solare pe parbrizul faţă şi geamurile mobile faţă.

De aici se poate observa ca sunt persoane calificate, ce lucrează corect și respecta prevederile legale, si tocmai din acest motiv trebui sa apelezi la ei pentru astfel de servicii.

Pe mine m-au convins ca la ei trebuie sa apelez dacă vreun servicii de calitate, autorizate de lege, si tocmai de aceea în caz de nevoie voi pastra numerele de telefon si link-ul site-ul pentru a fi sigura ca nu le voi pierde.

Autoturismul este foarte important pentru noi, și tocmai de aceea vom face tot ce este necesar pentru întreținerea lui,  și vom folosi doar servicii și produse de calitate pentru ca doar asa ii vom creste durata de viata.

Un comentariu la „www.masterautoglass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.