www.salut-it.ro

De mai bine de o săptămână laptop-ul meu da semne de oboseala, îmi spune pe limba lui ca nu mai poate si ca are nevoie de ajutor, dar eu recunosc ca nu l-am băgat în seama, si am patit-o, am rămas fără cel mai bun „prieten” laptop-ul meu sa stricat.

Am plâns o zi întreagă, pentru ca eram deja vechi prieteni, ajunsesem sa ne „cunoaștem” și asta pentru ca eram împreună de peste sase ani.

Sase ani minunați,  în care am învățat pentru sesiunea, am scris articole incitante si am jucat cele mai interesante jocuri, cu alte cuvinte am fost alături unul de altul timp îndelungat.

Imi amintesc și acum prima zi când l-am adus acasă,  și am început sa lucrez la el, dar acum totul sa dus, pentru ca sa stricat.

M-am plans pe pagina contului meu de socializare despre faptul ca laptopul meu sa stricat, si o prietena mi-a spus sa intru pe www.salut-it.ro, pentru ca acolo voi readuce la viata laptopul meu.

De ce salut-it.ro?

Am intrat pe www.salut-it.ro si am rămas plăcut surprinsa de ce am găsit, în primul rand : preluare echipament de la domiciliu, diagnosticare EXACTA a defectului, NU SE REPARA pana nu stiti inainte cat costa, reparatii in TIMP RECORD, GARANTAM legal pentru orice reparatie, ne fidelizam clientii, preturi corecte si accesibile tuturor.

Este foarte bine ca se ocupa cu acest lucru, dar mai ales ca ridica echipamentul de la domiciliu proprietarului, astfel nu sunt obligata sa umblu cu laptopul în spate pana la sediul acestuia, dar mai ok mi se pare faptul ca spun costul lucrării încă de la început,  asa nu am supriza la final ca nu îmi ajung banii, și trebuie sa aman ridicarea.

Adresa acestora este: Str. Huedin nr 29, sector 4, Bucuresti, si ii puteți contacta la numerele de telefon 0762 297 890 sau 0720 171 174,  si la adresa de mail service@salut-it.ro, toate acestea sunt menționate pe prima pagina a site-ului, si ușor de găsit.

Trebuie sa știți ca deplasarea se tarifeaza cu 30 lei (include preluare si returnarea), diagnosticare defectului se face in service, echipamentul se preda in baza unui proces-verbal, nu se repara pana nu stiti inainte ce defect are, timp sa ajungem la dumneavoastra 2-6 ore, si bineînțeles daca nu se doreste reparatia, se achita DOAR taxa pentru deplasare.

Imi place faptul ca găsesc aceste informații pe site, asta îmi dovedește ca sunt corecti, si nu am preturi ascunse.

Sunt persoane calificate, care doresc sa aducă echipamentul nostru pe drumul cel bun, de aceea eu voi apela la ei, și îmi voi lasă micul prieten pe mana lor, pentru ca deși voi plăti 30 de lei pentru deplasarea acestora,  știu ca laptopul meu va fi pe mâini bune, și sa va întoarce la bine ca nou.

Ma bucur ca prietena mea mi-a recomandat aceste site, pentru ca doar cu ajutorul lor laptopul meu va merge din nou și ma voi putea folosi in continuare de el, fără sa fie nevoie sa îmi cumpăr altul.

Nu îmi mai rămâne decât sa îți zic sa faci o vizita site-ul și sa va convingeti de faptul ca sunt profesioniști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *