www.tehnicbazar.ro

Nu mai este un secret faptul ca locuiesc la curte, intr-o casa bătrânesca ce necesita destul de des îmbunătățiri, totuși este acel loc ce eu îl numesc acasă,  este locul unde găsesc lucruri dragi mie, persoane ce îmi schimba dispoziția.

Acasă am un garaj unde cândva tatăl meu repara mașini,  si in prezent este locul unde stau toate lucrurile ce folosesc curățenie sau reparațiilor.

În trecut tatăl meu se ocupa de aprovizionarea acestuia, acum ca el nu mai e sarcina a fost preluata de sotul meu,  caruia ii face placere sa mestereasca diverse lucruri și sa aseze în ordine lucrurile deja existente în garaj.

Intr-o zi a venit intr-o viteza la calculator sa caute ceva, l-am întrebat curioasa de cauta și a început sa îmi spună plin de entuziasm ca este în căutarea unui site unde poate găsi multe lucruri,  un fel de bazar. Am început sa rad și i-am spus sa caute direct pe www.tehnicbazar.ro, un site aprovizionat cu tot ce ai nevoie intr-o locuință.

Aici găsești cuie, echipamente de protecție,  pistoale de vopsit și nu numai, motocoase, aparate de sudura, aparate de muls, si lista poate continua pentru ca aici este raiul fiecărui gospodar, fie ca acesta locuiește la oraș sau în provincie.

De ce tehnicbazar.ro?

Un site bine realizat,  un foarte multe informații utile, printre care și numerele de telefon : 0756046066 / 0786225863, dar și adresa de mail office@tehnicbazar.ro, unde puței adresa întrebări la care aveți nevoie de răspuns.

Veți găsi o lista de parteneri, dar și multe alte lucruri.

Au o intreaga gama de produse utile oricând și în orice gospodărie, de aceea este necesar sa păstrăm salvat site-ul www.tehnicbazar.ro pentru ca aici vom găsi absolut tot ce ne trebuie.

Sotul meu a salvat site-ul și în fiecare seara intra sa vadă ce apare nou, și isi face liste cu produsele necesare.

A învață fiecare punct de la secția : cum cumpăr, si site ca în cazul în care ești client nou trebuie sa îți faci cont și abia apoi poți finaliza comanda.

A reținut ca sunt trei metode de plata: în sistem ramburs la primirea comenzii,  la sediu magazinului în cazul în care doriți sa ridicați produsele de acolo și plata online – euplatesc.ro ( EuPlatesc.ro ofera servicii gratuite detinatorilor de card care detin un card bancar emis in Romania (domestic sau internaţional). Orice detinator de card poate folosi cardul sau la magazinele virtuale romanesti in conditiile in care banca emitenta ii permite acest lucru ).

După ce mi-a povestit soțul meu tot ce tine de tehnicbazar.ro am ajuns la concluzia ca este un magazin online foarte bine aprovizionat care pune preț pe calitate și respecta dorințele clienților sai.

Nu face rabat de la calitate și  pentru a satisface și cel mai mofturoși clienti la toate produsele au mai multe poze, asta pentru a evita orice nemulțumire.

Nu îmi rămâne decât sa te invit sa vizitezi bazarul tehnicbazar.ro pentru ca aici vei găsi simplu și rapid ceea ce ai nevoie la preturi accesibile și vei avea parte de servicii impecabile și asistenta în caz de nevoie.

2 comentarii la „www.tehnicbazar.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *