Yes studio galati

Galatiul este un oras minuna, un oras incarcat de istorie si de locuri perfecte pentru imortalizat in fotografii. Nu pot spune ca restul tarii nu este, ba din contra traim intr-o tara minunata, plina de culoare si cu bogatii gata de explotat atat de noi cat si de urmasii nostrii.

Cu toate ca traim intr-o tara atat de minunat, de un lucru ducem lipsa, si anume locurile de munca. Se intampla din ce in ce mai des ca de pe bancile scolilor sa iesim deja someri, sau sa terminan o faculatate intr-un domeniu anume si sa lucram in cu totul si cu totul alt domeniu.

Se intampla deseori sa cautam o perioada indelungata dupa un loc de munca, dar pentru ca multe s-au schimbat printre care si mentalitatea oamenilor si de aceea studiourile de videochat au luat amploare, dar multe dintre acestea nu ofera un contract de munca legal, sau mai rau de atat nu platesc corespunzator. 

Am cautat pe internet diverse informatii despre studiouri de videochat si am gasit multe, dar cum unul singur ca interesa am decis sa iti spun si tie cate ceva despre Yes Studio Galati.

Unde se afla Yes Studio?

Pai in primul rand in Galati, mai exact pe Strada Brailei Nr 180, Sediul se afla la 2 minute Mc Donald intre Complexul “Privilege” si Scoala 1, aceasta adresa impreuna cu o harta o puteti gasi pe site-ul lor, tot acolo gasiti si trei numele de telefon dar si doua adrese de mail ce va stau la dispozitie pentru a trimite toate intrebarile avute, iti las si eu aici unul din numere :fix Orange: 0374.944.000 dar si o adresa de mail in cazul in care ai nevoie, mail : yes.studio@yahoo.com. Pentru ca am trecut de etapa contact, hai sa iti spun de ce trebuie sa ii alegi pe ei atunci cand cauti un loc de munca in Galati.

Pe site-ul lor sunt precizate multe lucruri interesante, printre care se afla si faptul ca pun accent pe partea de soft al domeniului de la categorii de chat, abordare, tehnici de lucru dar si metodele de comunicare. Recunosc ca mi se pare interesant faptul ca aloca timp pentru a invata un model aceasta arta, ajutandu-le astfel sa ajunga la un profit bun intr-un timp scurt.

Am vazut ca ofera training, si exact ceea ce spuneam eu mai sus, ei sublinieaza la sectiunea Trainingul Tau, adica personal calificat ajuta modelul atinga cea mai buna varianta a sa, sa se placa pe sine, sa fie senzuala si sa atraga priviri.

Este clar ca pe site vei gasi multe informatii, multe detalii pe care eu nu le-as putea sublinia atat de bine, de aceea cauta Yes Studio Galati, si rasfoieste site-ul pentru ca vei gasi o multitudine de motive pentru care trebuie sa ii alegi.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.