Cu ce imi rasfat simturile?

Noi femeile sunt pretentioase, si asta o stie toata lumea, este dificil sa ne faci pe plac si de cele mai multe ori si noua ne este greu sa facem alegerea corecta.

Pana acum ceva timp cumparam doar balsamuri pentru rufe no name si ma deranja foarte tare ca absolut niciodata aceasta nu ramanea pe haine, oricat de mult puneam dupa ce se uscau..puff disparea mirosul.

Cum ajutorul campaniei organizate de Buzzstore.ro am gasit balsamul perfect pentru mine si hainele mele.

Prin curier am primit cutiuta magica, o cutie ce contine o sticla de balsam de 1.5l, 10 mostre si 10 pliante pentru prietenii mei si un minunat umeras.

buzzstore

Ma cucerit inca de la inceput, in momentul in care am desfacut capacul sticlei mirosul s-a imprastiat in toata incaperea, este de-a dreptul wow.

Iti spuneam ca am primit 10 mostre pentru zece prieteni, ei bine mi-a fost foarte greu sa aleg cele zece persoane ce urmau sa incerce acest nou balsam de rufe.

buzzstore - mostre

buzzstore - mostra1

Acestia sunt cei zece prieteni ce au testat noul balsam Silan Soft&Oils, parerea lor nu a fost deloc diferita de a mea, adica le-a placut la fel de mult ca si mie.

De cand l-am primit doar pe acesta il folosesc, este pur si simplu minunat, imi place cum miroase, imi place cu raman hainele dupa utilizarea lui prin urmare voi ramane la el.

buzzstore 1

Desi inca mai am destul balsam in sticla, pentru a fi sigura ca nu termin sesiunea de cumparaturi l-am trecut pe lista, chiar nu vreau sa ajung acasa fara el.

Chiar daca acesta ma fermect, vreau sa incerc si celelalte doua sortimente, cum care doua? Iti las mai jos un clip pentru a vedea despre ce vorbesc.

https://www.youtube.com/watch?v=80wlo1y1cu8

Acum ca ti-am spus si tie ce balsam ma cucerit, astept cu nerabdare sa imi spui daca tu l-ai incercat.

 

Pupici

6 comentarii la „Cu ce imi rasfat simturile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *