Eu aleg sapunul bio

Se stie ca o femeie are obiceiul de a citi ce scrie pe ambalajul unui produs, ei bine eu nu sunt o exceptie, pentru ca ador sa citesc ce scrie pe fiecare produs ce urmeaza sa il folosesc.

Asa incepe si povestea mea cu sapunul bio, cum am ajuns la ele, hai sa iti povestesc.

Intr-o zi pe cand eram la cumparaturi am ajuns la raionul de sapunuri, si am inceput sa caut unul potrivit mie dar si familiei mele. In momentul in care am citit pe cutie si mare mi-a fost umirea cand am vazut ca singurul ingredinet pe care il recunosc este apa.

Am fost dezamagita cand am vazut asta, o multime de ingrediente cu nume ciudate compusi chimici, cu nume fandosite prin urmare am abandonat misiunea cumpararii unui sapun si cand am ajuns acasa am cautat sapun solid bio.

Auzisem de ele de mult, stiam de pe conturile de socializare ca exista si la fel de bine stiam ca acestea nu au compusi ciudati, care pot dauna pielii.

M-am informat si am aflat ca acestea sunt produse din vitamine, uleiuri vegetale si uleiuri esentiale, toate fiind benefice pielii noastre tratand-o cu blandete.

M-am bucurat enorm cand am vazut cate sortimente sunt si greu mi-a fost sa imi aleg cateva. O supriza a fost cand am citit lista de ingrediente plina de lucruri cunoscute, precum glicerina, ulei de cocos, ulei de masline si sincer lista poate continua pentru ca fiecare sapun solid in parte are ceva special aceea fiind baza si in acelasi timp aroma acestuia.

Am luat decizia corecta la timpul potrivit pot sa spun, pentru ca de cand cu Maya ( micuta mea mogaldeata ) trebuie sa am mare grija la ce cumpar si mai ales la produsele ce intra in contact cu pielea ei.

Nu sunt tocmai o mama care infofoleste copilul cand bate putin vantul, dar cand vine vorba de igiena prefer sa fiu atenta, mai ales ca ea este inca la inceput si are nevoie de aliati pentru a trece cu bine de perioada de formare.

La fiecare sapun solid in parte am gasit multe informatii, printre care si proprietatile acestuia si atunci cand vezi ca este citratizant, antiinflamator nu poti decat sa te gandesti ca este mana cereasca pentru genunchii juliti ai fetitei mele dupa o zi de explorat.

De ce am ales sapun solid bio?

Simplu si usor: pentru ce contine, pentru ca nu are compusi cu nume ciudat si ca are proprietati benefice pentru fiecare membru din familia mea, prin urmare am ales Boxi cutia cu produse bio

Tu citesti etichetele produselor folosite?

2 comentarii la „Eu aleg sapunul bio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.