Favoritele lunii martie #3

O alta luna sa terminat, prin urmare vorbim iar de favoritele lunii. Sunt happy ca mi-am găsit cardul de la aparatul foto Nikon, sunt foarte incantata de asta pentru a sincer…se cunoaște când pozele sunt făcute cu telefonul.

Cum asta nu intra în discuție,  hai sa vedem ce produse mi-au fost dragi luna ce tocmai s-a terminat.

favoritele lunii

După cum observi am multe produse din aceeași gama, pentru ca am avut o luna liniștită, fără ieșiri și plecări, dar hai sa nu o mai lungesc și sa încep sa îți spun cate ceva despre fiecare.

Incepem cu samponul – ei bine nu stiu daca mi se pare dar toate produsele Avon pentru par au acelasi miros, ai observat asta?

Am ajuns sa il folosit din lipsa de altceva, si pur si simplu mi-a placut, dar niciodata nu il folosesc fara masca de par.

Ca tot vorbim de masti de par cea de la Kallos o folosesc de ani buni, nu neaparat cu argan, dar marca nu ma dezamagit niciodata. Din cand in cand o alternez cu cea de la Loncolor care are un miros placut si care lasa parul placut la atingere.

Ca sa finalizam acesta gama – gelul de dus – este acel ceva ce nu lipseste din baia mea, ma impac foarte bine cu el, si 90% din timp doar cu gel de dus ma spal. Acesta are un miros placut si face multa spuma, iar mirosul ramane pe piele si dupa dus.

Pentru ca am vorbit de miros si dus o – crema de corp – cu particule de sclipici cu un miros wow si o textura fina, dar totusi putin altfel, mai consistenta ca altele folosite pana acum, voi reveni cu un review cat mai curand.

favoritele lunii2

Niciodata nu am avut un ruj rosu, nici nu stiu daca il voi folosi candva, dar mi-am luat unul, imi place nuanta, si desi sotul se stramba cand ma vede pe mine ma atrage nuanta tare mult.

Ultimul produs este deodorantul de la Nivea, cu o eficienta destul de buna si cu un miros placut. De mult nu am mai folosit un astfel de deodorant pentru ca le prefer pe cele stick, insa aceasta esta chiar ok si cred ca il voi recumpara.

Eram datoare cu acest articol, si ma bucur ca am reusit sa il fac.

Tu ce produse preferate ai avut luna ce tocmai sa terminat?

Pupici

2 comentarii la „Favoritele lunii martie #3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *