Maya are jucarie noua

Daca nu stii inca cine este Maya, ei bine ea este fetita mea, o minunatie de 1 an si sase luni, care mi-a luminat viata.

Orice parinte doreste tot ce este mai bun pentru copii sai, in categoria asta intru si eu.  Mereu am facut tot ce mi-a stat in putiinta sa ii cumpar fetitei mele ceea ce isi doreste, sau ce cred eu ca este ok pentru ea.

Recunosc ca am o fetita norocoasa si spun asta pentru ca inca din prima zi a primit multe lucruri: jucarii, hainute, bani, fructe si lista poate continua, cred ca s-a nascut sub o stea norocoasa.

Intr-o dimineata la poarta suna curierul, nu ma asteptam sa primesc ceva si tocmai din acest motiv l-am trimis pe sotul meu la poarta, interesant este ca de fiecare data cand cineva ajunge la poarta Maya este fuga dupa el, nu a facut nici o exceptie data aceasta.

Curierul i-a dat cutia Mayei si aceasta a venit foarte incantata cu ea in brate pentru a mi-o da mie. Cutia nu era grea dar nici prin minte nu imi trecea ce poate contine.

Am desfacut-o si sotul meu – mai rau ca un copil – a luat continutul si a sfasiat ambalajul ce insotea noua jucarie a Mayei.

Da, asta se afla in colet, o jucarie pentru fetita mea.

tableta copii

Aceasta tableta sa ii zic asa i-a captat atentia fetitei mele. Fiind interactiva si cu melodii vesele Maya in primele zile adormea cu ea in brate si ne trezea in acordurile disponibile fiecarui buton.

M-am bucurat sa vad ca are doua nivele de volum – mediu si tare – dar nu exagerat de tare, motiv pentru care ii place fetitei mele.

tableta copii 1

Un alt avantaj il reprezinta suruburile care prinde spatele si locul pentru baterii, fiind practic imposibil pentru copil sa il desfaca, in acelasi timp fiind si destul de rezistenta – trebuie sa recunosc ca ia scapat din manute de cateva ori.

tableta copii 2

Butoanele sunt acoperite cu o panza prin urmare nu pot fi desfacute si inghite de micuta mea.

M-am bucur enorm ca aceasta jucarie a ajuns la ea dar mai ales ca pe ea o fascineaza a inceput sa danseze prin casa pe melodiile acesteia.

Daca ar fi sa cumpar aceasta jucarie pentru Maya sau orice alt copil, as face-o cu siguranta pentru ca este interactiva, ii pune imaginatia in miscare si sunt sigure pentru copii, din motivele enumerate mai sus.

Bright Starts este o jucarie special creata pentru copii si o recomand cu incredere.

Un comentariu la „Maya are jucarie noua

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *